![]() |
Doğum Günü Sms Mesajları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Doğum Günü Sms MesajlarıDoğum günü sms mesajları Doğum günü için kısa sms Doğum günü kutlaması sms ♥ Bugün bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum Doğumgünün kutlu olsun ♥ Yaşa Sev Gül! Bunlar eksik olmasın yaşamında Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun Nice mutlu neşeli ve yaşam dolu yaşlara ♥ Dünyada eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin İyi ki varsın ve iyi ki doğdun! ♥ Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar başarı merdivenlerini tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler neşeni hiç yitirmezsin Doğumgünün kutlu olsun! ♥ Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim Nice seneler ♥ Doğduğun gün bulutları yırtarak bir güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayata Hep sevgiyle yaşa! Nice yaşlara ♥ Bugün doğumgünün olduğu için farklı ve özel olduğunu mu sanıyorsun sen? Oysa sen benim için sadece bugün değil her gün farklı ve özelsin İyi ki varsın ♥ Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerin gerçek olması Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum Nice yaşlara ♥ Hmmmm bu mesajı neden çekiyorum unuttum inan hiç hatırlamıyorum Dur bakayım dur dur buldum Doğumgünün kutlu olsun ! ♥ Sesim güzel olmadığı için sana bir doğumgünü şarkısı söyleyemiyorum Bu yüzdendir ki böyle kısa bir mesaj çekiyorum Mutlu yıllar! ♥ 160 kısa karaktere neler sığdırabilirim diye düşünüyorum ancak aklıma mutlu bir yaş ve sevgi dolu nice yıllar dilemekten başka bir şey gelmiyor Seni seviyorum ♥ Bugün belki de çok kişiden doğumgünü mesajı alacaksın ancak şu an okuduğunen farklısı çünkü tümüyle sevgiyle yazılmış bir mesaj İyi ki varsın ♥ Arkadaşlar yıldızlar gibidir onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin Doğumgünün kutlu olsun Yeni yaşın dilediğin tüm güzellikleri beklemediğin sürprizlerle getirsin MUTLU YILLAR! ♥ Her mum hayatının ışığıdır pastandaki mumlar çoğaldıkça yaşamın daha çok aydınlanacaktır Yeni ışığın KUTLU OLSUN ♥ Yılların sormadığı yolların yortmadığı dostların unutmadığı bir ömür için bu doğum günün bir başlangıç olsun Yeni yaşın KUTLU OLSUN ♥ Pastanın etrafında sevdiklerin kalbinin etrafında sevgilerin senin etrafında hayallerin olsun doğum günün KUTLU OLSUN ♥ Yeni bir yaşın önce sağlık sonra dilediğin tüm mutlulukları getirsin! NiCE YILLARA ♥ Farkında mısın biraz daha yaşlandın ama olsun sen tanıdığım en tatlı ihtiyarsın ♥ Dedim diyorum ve sonsuza dek diyeceğim: İyi ki doğmuşsun iyi ki varsın! MUTLU YILLAR ♥ Canım arkadaşım iyi ki doğdun Sağlık başarı aşk mutluluk kısacası hakettiğin her şey yeni yaşında seninle olsun! ♥ Saatlerdir parlak bir fikir arıyorum sana hoş bir mesaj yollayabilmek pırıl pırıl bir yaşam dileyebilmek için Doğum günün KUTLU OLSUN! ♥ Gelemedik ama unutmadık da; Doğum günün KUTLU OLSUN Tüm güzellikler seni bulsun! NiCE YILLARA |
![]() |
![]() |
![]() |
Doğum Günü Sms Mesajları |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Doğum Günü Sms MesajlarıDoğum Günü Kutlama Mesajları ve Doğum Günü Tebrik Sözleri Yeni yaşın dilediğin tüm güzellikleri, beklemediğin sürprizlerle getirsin ![]() Her mum hayatının ışığıdır, pastandaki mumlar çoğaldıkça yaşamın daha çok aydınlanacaktır ![]() ![]() Yılların sormadığı, yolların yortmadığı, dostların unutmadığı bir ömür için bu doğum günün bir başlangıç olsun, Yeni yaşın KUTLU OLSUN ![]() Pastanın etrafında sevdiklerin, kalbinin etrafında sevgilerin, senin etrafında hayallerin olsun, doğum günün KUTLU OLSUN ![]() Yeni bir yaşın önce sağlık, sonra dilediğin tüm mutlulukları getirsin! NiCE YILLARA ![]() ![]() ![]() Farkında mısın biraz daha yaşlandın, ama olsun sen tanıdığım en tatlı ihtiyarsın Dedim, diyorum ve sonsuza dek diyeceğim: İyi ki doğmuşsun, iyi ki varsın! MUTLU YILLAR Canım arkadaşım iyi ki doğdun ![]() Saatlerdir parlak bir fikir arıyorum sana hoş bir mesaj yollayabilmek, pırıl pırıl bir yaşam dileyebilmek için ![]() Gelemedik ama unutmadık da; Doğum günün KUTLU OLSUN, Tüm güzellikler seni bulsun! NiCE YILLARA ![]() ![]() ![]() Sağlık başarı, mutluluk, aşk senin Bugün bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yasarken geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum ![]() ![]() Doğduğun gün bulutları yırtarak, bir güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayata ![]() ![]() ![]() Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerin gerçek olması ![]() ![]() ![]() ![]() Dünyada essiz bir güzellik varsa o da kalbindedir ![]() ![]() Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim ![]() ![]() ![]() Hmmmm bu mesajı neden çekiyorum, unuttum, inan hiç hatırlamıyorum ![]() ![]() ![]() Yaşa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir yıl daha bitti, ama sakin üzülme zaman çabuk geçiyor diye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yasar, basari merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin ![]() ![]() ![]() ![]() Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor, sensizlik ölüm kadar acı, sen nefes kadar önemli, canım kadar değerlisin, iyi ki doğdun birtanem ![]() Bugün doğum günün olduğu için farklı ve özel olduğunu mu sanıyorsun sen? Oysa sen benim için sadece bugün değil her gün farklı ve özelsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tonton bir Nine olduğunda bahçendeki sandalyene oturup eski günlerine daldığında hatırlamak istediğin kadar güzel günler seninle olsun ![]() ![]() FLUUUPPP! Bu bir sms sürprizi ![]() ![]() ![]() ![]() Kısa bir mesaj olmalı bu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 160 kısa karaktere neler sığdırabilirim diye düşünüyorum ancak aklıma mutlu bir yaş ve sevgi dolu nice yıllar dilemekten başka bir şey gelmiyor ![]() ![]() Doğum gününün sana tıbbı şaşırtacak kadar sağlık, melekleri kıskandıracak kadar mutluluk getirmesi dileğiyle nice yıllara ![]() ![]() Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman var olduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin ![]() ![]() ![]() ![]() Güneş kadar sıcak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dalgalar vuruyor sahile,yıldızlar parlıyor sonsuz mavide bende bitmez sevgimle koşuyorum hep gecelerde ![]() ![]() ![]() Sensiz bir babalar günü geçiriyorum ve inan bana, kendimi çok yalnız hissediyor, çok üzülüyor ve çok üşüyorum, beni üzmeden dön lütfen babacığım ![]() ![]() ![]() ![]() Doğduğun gün bulutları yırtarak, bir güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayata ![]() ![]() ![]() ![]() Sakın üzülme hayatın hızına, en güzel yallar çabuk geçenlerdir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor, sensizlik ölüm kadar acı, sen nefes kadar önemli, canım kadar değerlisin, iyi ki doğdun birtanem ![]() Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerin gerçek olması ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|