Prof. Dr. Sinsi
|
Sevgili İçin Hazır Mesajlar
198 öZLEM BENCE NE BİR ŞEYE DUYULAN HASRET NE DE ULU BİR ARZULAYIŞ O BENCE İÇTEN İÇE AĞLAYIŞ YA DA SENDEN AYRI YAŞAYIŞ 
199 sevgim kalbindeyse mutluluğum elindeyse istediğin iki kelimeyse SENİ SEVİYORUM
200 DOSTLUK AGLAMAKSA YÜREGİNDEKİ ACIYI PAYLAŞMAKSA ÜZÜLDÜGÜNDE SICACIK BİR KUCAKSA VE DOSTUN İÇİN ATEŞE ATLAMAKSA DÜNYA DURANA VE BEN ÖLENE DEK DOSTUZ ÖLENE DEK 
201 DUYGULAR SINIR TANIMIYOR KİMİNE BİR SÖZ YETİYOR KİMİNE DESTANLAR AZ GELİYOR SEVİLMEYİ HAK EDENLER HER HALİNDEN BELLİ OLUYOR ONLARDAN BİRİ ŞUAN MESAJIMI OKUYOR SENİ SEVİYORUM
202 Bir gün bile ayrı kalsam olurum deli,hasretin yer içimi,kemirir benligimi,olsada doz aşımında aşkım yan etkisi,vazgecmeyecegim ilacımsın sen ey sevgili  
203 Doğmanın Bedeli Ölmek,Gençliğin Bedeli Yaşlılık,Sevmenin Bedeli Fedakarlık,Dostluğun Bedeli Paylaşmaksa,Bugünün Bedeli HATIRLAMAK OLUR!!!CİVCİVİM
204 önce düştüğümde kalkmayı öğrendim, sonra aleve dokunduğumda acıyı  sevmeyi öğrendim,sevilmeyi sonra  terkedilip beklemeyi, sayende unutulmayı da öğrendim ama seni unutmayı bir türlü öğrenemedim 
205 SENI SEVIYORUM, YILDIZLARIN SONSUZLUGU KADAR SENI SEVIYORUM, KIMSENIN CESARET EDEMEYECEGI KADAR SENI SEVIYORUM, ZAMANIN DURMAMASI OLASILIGI KADAR SENI COK SEVIYORUM, ADINI YILDIZLARLA ZAMANA KAZIMAYA CESARET EDIP SENI HER SANIYE YASAYACAK KADAR SEVIYORUM
206 Hani bir kelebek yakalarsin avucun icinde sonra bakmak, görmek istersin yasiyormu diye Baksan kacacak simsiki tutsan ölecek Iste böyle birsey seni SEVMEK 
207 Bir romansin okuyupta bitiremedigim bir özlemsin yalvaripda hükm edemedigim sensin geldigimde git diyemedigim tek bildigim YALNIZCA SENI SEVDIGIM
208 NE SENİ SEVDİĞİME PİŞMAN,NEDE SENİ SEVENE DÜŞMANIM YALNIZCA SENİNLE OLMAK VARKEN,SENSİZ YAŞADIĞIMA PİŞMANIM
209 NE MUTLU ŞİMDİ YANINDA OLANLARA,SANA DOKUNUP,SESİNİ DUYANLARA,SENİ TANIMADAN YANINDAN GEÇENLERE  HEPSİ SANA YAKIN AMA HİÇ BİRİ BEN GİBİ KOKUNA HASRET DEĞİL 
210 Gidiyorum İster gel ister gelme  gelmedin olsun be güzelim Demekki rüzgara kapılmışsın sen benim için sadece bir yalanmışsın
211 sen bilirmisin senin benim için ne kadar değerli olduğunu  bilmedin bilemedin sana olan aşkımın kıymetini görmedin göremedin gerçek sevgimi 
212 Hani geceden sonra doğarya güneş,aklıma ilk sen gelirsin Sonra bir çiğ tanesi olup yüreğime düşersin Gün geçer,herşey biter Ama SEN BENDEKİ İLK BİTMEYENSİN
213 Hayatın bütün güzelliklerini gör,hiçbir şey için üzülme,kırılsanda ağlama Hayatı göz yaşlarınla sevindireceğine,gülüşünle cezalandır iyiki varsın,iyiki doğdun
214 An gelir insan aglarmış Gözyaşları sel olup kalbine akarmış Kahkaha bir maske derler bilirmisin?İnsan sevdiginden ayrılınca bu maskeyi takarmış 
215 Beyaz bir güvercin gönderiyorum size kanatlarıda mutluluk, yüreğinde sevgi, tüylerinde nur var Sizinde kalbiniz nurla dolsun, Kandiliniz mübarek olsun
216 Hayata Kimseye Guvenme Cunki Beyaz Gulun Golgesi Bile Siyah Tir ASKIM
217 NE YILDIZLAR İSTİYORUM GECELERİME NE GÜNESİ İSTİYORUM KARANLIGIMA COK DEGİL YALNIZ SENİ İSTİYORM YANLIZLIGIMA
218 Ne seni unutacak kadar zaman gececek, ne zaman seni unutturmaya yetecek Birakip gitsende seni unuturum sanma zaman alismayi ögretir ama unutmayi asla
219 o kadar güzelsin ki bakmaya kıyamıyorum o kadar özlüyorum ki sen gidince sabahlar olmuyor hiç birşeyden değil seni kaybetmekten korkuyorum
220 eskiden hep sevdim ama sevilmedim hep ağladım ama hiç gülmedim hep özledim ama özlenmedim şimdi de yaşıyorum ama sadece hayallerimle
221 sakın ağlama hep gül sakın isyan etme hep şükret seni seveni de mutlu et
222 sana olan aşkımı karalara yazsam depremden korkarım denizlere yazsam fırtınadan korkarım havaya yazsam kasırgadan korkarım en iyisi kalbime yazayım hiç silnmesin aşkım benim
223 sen hiç denizin dibine baktiginda yesil ormanlari gördünmü imkansiz deme çünkü ben senin gözlerine baktigimda ölülerin bile göremedigi cenneti gördüm
224 Birgün ölürsem mezarımı derin kazsınlar, taşımın üzerine sevdalıydı yazsınlar,birgün sende ölürsen üzerime gömsünler, mezar taşımıza kavuştular yazsınlar   
225 yagan karla gelen meleklerin binbir çeşit çiçeklerin iman dolu yüreklerin islam ve vatan ugrundaki şehitlerin birde siz sevdiklerimin
226 Yıllar sonra birgün karşılaşırsak boynunu büküp geçme olur mu?Ümitsiz olup ayrılsak bile beni bırakıp gitme olur mu?Çocukların olursa onlara gülerken beni hatırlayıp öp olur mu?Sevmeyi öğret onlara bilsinler ama senin gibi terk etmesinler olur mu?
227 bazı geceler gök yüzüne baksanda ayı göremezsin ama bilirsinki ay gecenin içinde saklıdır tıpkıyanımda olmasan bile kalbimde olduğun gibi
228 Her güne bir ömür veriyorum Varlığına dua yokluğuna isyan ediyorum Ölüm bile olsa sonum Verdiğim son nefeste SENİ ÖLESİYE SEVİYORUM 
229 SEN BİR BALIK OLSAN ,DALIP CIKARIRDIM SENİ DENİZDEN BİR KAVONOZA KOYUP HİC BIKMADAN SEYREDERDİM PEKİ SEN BENİM İCİN DENİZLERDEN VAZGECEBİLİRMİYDİN PAMUGUM
230 geceleri karanlıkta çığlık olur sesimdenizdeki yosun kokusundan daha keskin sana olan özlemim bu gece sırf senin için kapanıyor gözlerim iyi geceler HERŞEYİM
231 gitme büyü bozulmasın dur gitme yastığım soğumasınherşey senden sonra gelir sen benim ÖBÜR YARIMSIN
232 yavru ordek anne ordege sorar: anne biz neden bukadar cirkiniz anne ordek: oyle deme yavrum sen birde bu mesaji okuyanı gorsen
233 az önce beni cennetten aradılar bir melek kaçmış kayıpmışmerak etmişler gördünmü diye bana sordularbilmiyorum dedim merak etme seni ele vermedim
234 bir bulut gibidir, benim kalbim, başka yüreklerle çarpışır, yağmur yağdırır sadece vazgeçemediklerim ıslanır şimdi dokun saçlarına mutlaka ıslaktır (elif)
235 sen benim tarihimin en güzel fethisin sen yıldızları bol olan bir gecenin en parlak yıldız sen benim ıssız bir adada isteyecegim üç şeyin üçüsün AŞKIM (elif)
236 yine aklımda kaldı gözlerin yine yandı yüregim dayanılır gibi degil bilsen nasıl özledim hala sensin gönlümde başkasını sevemem
237 sevgi öyle birşeyki sana hem ağlatmayı hem sevmeyi öğretiyor ama ondan ayrılınca onsuzluğa alışmayı öğretmiyor
238 Ağlamak güzel,gülmek kadar değil Ölüm güzel,yaşamak kadar değil Sevmek güel,sevilmek kadar değil Herkes seni sever,ama benim kadar değil
239 seni yıldızlara benzetiyorum yıldızlar kadar parlak yıldızlar kadar ulaşılması zorsun ama yıldızlar milyonlarca sen birtanesin be gülüm  
240 BİR UMUT VARDIR HİÇ BİTMEYECEK BİR HASRET VARDIR ÇEKİLMEYECEK BİRDE ÖLÜM VARDIR BİR GÜN ELBET GELECEK AMA SANA OLAN AŞKIM NE ÖLECEK NEDE BİTECEK  
241 Gökten bir yıldız seç senin kadar güzel olsun bir yıldızda benim için seç güzelliği önemli değil yeterki senin yanında olsun  
242 Gökten düşen her yağmur tanesini tutmaya çalış tutabildiklerin senin sevgin tutamadıklarınsa benim sana olan sevgimdir 
243 Nelere alışmadıkki acıya kedere göz yaşına gün gelir mezartaşına ama senin gibi birinin yokluğuna asla
244 yedi gülü var dalın, altısını yer alır biri kalır geriye, o da sana adanır yedi kez çağırırım seni altısında kalma gel ama söz ver yedincisinde; tek bir sözle gel 
245 birgün kimse anlamazsa dediklerini sözler yaralarsa yüreğini birileri görmezse iyi niyetini işte o zaman anlarsın bu serserinin iyi niyetini
246 Ağaçtan düşen yaprak kurumaya,gönülden düşen insan unutulmaya mahkumdur Sen ne ağaçtan düşüp kuruyacaksın nede gönülden düşüp unutulacaksın çünkü sen bana özelsin
247 gözlerimde bir damla yas olsaydin seni kaybetmemek için hiç aglamazdim eger bilseydimki bu göz yaslarim seni bana geri getirecek iste o an gölleri deniz yapardim
248 ağlamak çocuğa mahsustur affetmek alllaha bir gün beni bırakır gidersen çocuk değilim ağlamam allah değilim affetmem
249 UZAKTA OLMAN BİRŞEY DEĞİŞTİRMEZ GÜNEŞTE BENDEN UZAKTA AYDA AMA HİÇBİR GÜNÜM GÜNEŞSİZ HİÇBİR GECEM AYSIZ GEÇMİYOR TIPKI YÜREĞİMİN SENSİZ OLMADIĞI GİBİ  !
250 Seni duysam da her an; yüzünü görmek gibi değil Özlediğimi bil her an; ama hiç bir şey seni sevmek gibi değil
251 Rüyaların en güzelini görmen için yüregimdeki sevgi tohumlarını gecenin rüzgarıyla sana gönderiyorum iyi geceler 
252 Dünyada bir sizde bin olsun Kainatta damla, sizde okyanus olsun Hayatınız hep neşe, gülücük ama illede sevgi ve mutluluk olsun Bayramınız kutlu olsun 
253 Seni uzaktan sevmeyi, sana bakmadan görmeyi, dokunmadan sevmeyi, seni duymadan dinlemeyi, gözyaşlarımla gülmeyi ve kavuşmak için sabretmeyi  her şeyi öğrendim ama sensiz olmayı ASLA   
254 Sen deprem gibi girdin gönlüme, fay hattı çizdin yüreğime, enkazlar bıraktın üzerime, kalbimde artçılar devam etmekte, özlenmektesin birtanem 8 4 şiddetinde!   
255 Bir kurşun sesi kadar hızlı geçer hayat Ama öylesine zordurki kurşunu havada, sevdayı yürekte tutabilmek Bende öyle bir yürek varki ne senin sevdanı unutacak, ne de bir kurşuna kolayca harcanacak 
256 yine aylardan kasim sanki sende kaldi bi yarim her nefesim her anim sanadir canim
257 bir gün hayattan bıkıp çaresizce bir köşeye çekilip hüngür hüngür ağlamak istersen beni ara,yanında olmak isterim Çünkü mendil satıyorum da 1 alan 1 bedava
258 MASUM BİR ÖPÜCÜKLE UYANDIRDIGIMDA SENİ GÖZLERİMİN GÖZLERİNİ GÖRMESİNİN VERDİGİ MUTLULUGU DÜŞÜMDE SAKLAYARAK BAŞLADIGIM BU GÜNDEN HÜZÜNLÜ BİR GÜNAYDIN
259 BU GÖNÜL GÜN GELIR AGLAMAYI UNUTUR,GÜN GELIR GÜLMEYI UNUTUR,GÜN GELIR SEVMEYI UNUTUR,AMA BU GÖNÜL ASLA SEVDIKLERINI UNUTMAZ 
260 toprak kadar kuru su kadar duru sana tek diyeceğim I LOVE YOU
261 Ruyalara rest cektim, hic uyumuyorum Herkes derin uykuya, ben sana daliyorum Uyku tatli diyorlar, ben seni tadiyorum Ba$kalari uykuya, ben sana doyamiyorum
262 Aramızda alevden bir deniz olsa banada mumdan bir kayık verseler hiç düşünmeden ölümü o mumdan kayığa biner gelirim sana SENİ SEVİYORUM
263 Bir umut wardır hiç bitmeyecek ölüm wardır elbet gelecek ama sana olan sewgim ne ölecek nede bitecekkkkkkkkkkk
264 Sen varya sen,ayni sigaram gibisin Dumani gözlerin,külü dudaklarin Yanliz aranizda bir fark var Sigarami ben,beni ise sen yakiyorsun !!
265 Bir ömür boyu seninleyim desen de istemem artik Çünkü sen rüzgarin çosturduu bir toz bulutusun, bugün bana esersin, yarin ellere 
266 yagmurla yarıştım bu gece ben agladım o agladı o gökyüzünü güneşi bulutları bende özlemimi hasretimi anlatdım o güneşi özlemiş bende SENİ!!!
267 YANIMDA yada UZAGIMDA (NEREDE) olursan ol SEN hep kalbimde SEN hep dilimdesin!! NEDEN veya NICIN diye sorma, BITANEMSIN YUREGIMSIN
268 zaman alışmayı öğretir ama unutmayı asla
269 hayat sana istediklerinle birlikte istemediklerini de versinki elindekilerin kıymetini bil diye birtanem
270 sevmek ellerini tuttuğunda dertlerini unutmaksa, dizlerine yattığımda mutluluk duymaksa, seninle ölümü göze almaksa seni seviyorum
271 aşkın aldı benden seni bana seni gerek seni ben yanarım dünü dünü bana seni gerek seni
272 Bil ki; SenDen NeFreT eDiYoRum aNLa ki; Senii HiC SeVmiYoRum Gor ki; SenDeN BucaK BucaK KaciYoRum FakaT Su BiR gercek; SENI UNUTAMIYORUM,,!!
273 Bir gun bana bir yil geliyor Bilsen bu gonul neler cekiyor Dilim bulbul olmus seni sayikliyor Geleceksen cabuk gel  Yaban gulun seni bekliyor
274 AL YÜREĞİM HEDİYEM OLSUN,SANA BU CAN FEDA OLSUN BENİ SAKIN UNUTMA Kİ SENİ ÖZLEDİM DİYEN SEVENİN OLSUN  
275 seni sevmek bir ömre bedelmiş seni özlemek yaşama sebebimmiş seninle ölmek ölümlerin en güzeliymiş seninle yaşamak dünyalara bedelmiş ama anladım ki senin için ben bir yalandan benim için sen bir hayalden öte değilmiş     
276 denizler senin dalgalar benim bulutlar senin yağmurlar benim DÜNYADAKİ TÜM GÜZELLİKLER SENİN SEN YANLIZCA BENİM OL SEWGİLİM
277 kiriyorsa sozlerim susarim bir daha konusmam, varligim rahatsiz ediyorsa olurum bir daha karsina cikmam, ama rahatsiz eden sevgim ise  uzgunum, buna engel olamam!!!
278 bir sitem olur sensiz geçen hergün bir ah olur senden uzak kalışım ve bir gözyaşı olur bütün kavuşmalarım
279 yagmurlu bir günde sana koşar gelirsem ıslak saçlarımı düzelt başımı omzuna yasla nemli dudaklarını dudaklarına ansızın degdir
280 şu dünyada insanların gözleri farklı olsa bile inan gözlerden akan göz yaşların rengi hep aynıdır Göz yaşların hakim olduğu bu dünyada inadına yaşamak Gülüm
281 ıslak sokakların biçare sarhoşuyum kediler köpekler yoldaşım olmuş sadece yıldızlar uzak rüyalarıma senin gibi
282 tanrı tüm insanları bir yaratır sadece aşık olanlarda farklılık olur
283 insan sevdiğinden korkar ama korktuğunu sevmez sevgi ne birden var olur,nede birden yok olur
284 ayrılık küçük sevgileri öldürür,ama büyük sevgileri güçlendirir tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını körüklediği gibi 
285 hiç yüz vermedim bu gün güneşe resmini gösterip hava attım çiçeklere adını kanımla yazdım kalbimin en derin yerine birde bağırdım özledim diye seni çok özlüyorum
286 dostluk gülü dikeni avutmaktır,elin kanasada hesap sormazsın dostluk vefadır onu hiç unutamazsın unutulmayan her dost özeldir o özel dosta selam olsun
287 MERHABA HÜZÜN ADASI BEN DUYGU GEMİSİ GECENİN KARANLIĞINDA YANAŞTIM LİMANINA YÜKÜM MUTLULUK KULAK VER BAK NE DİYOR GEMİDEKİ SES:ÖZLEDİM AŞKIM
288 bizim yörelerimizde kaderimiz doğuştan yazılır ŞİİRLER hayatımızı anlatır SEVDAMIZ yüreğimiz kadar mert olur SENİ UNUTTUM kelimesi ancak mezar taşımıza YAZILIR
289 bir gül kokusu kalır gül tutan elde sanmaki gül yaşar dikenin himayesinde dikenin itibarı olur gül sayesinde gönlü gül bahçesini andıran aşkıma selam
290 hayatımı sana adadım sen bilmesen de hep seni sevdim sen fark etmesen de seni bekleyeceğim sen sevmesende tek seni seveceğim 
291 Ruhumu yerden yere vurup HASRET çektiren OLSANDA ne sevgine bedduam ne sana kinim var deryaya akar gibi binbir dertle dolsamda seni mahşere kadar sevmeye YEMİNİM VAR  
292 Camların bile buz tuttuğu soğuk ve karanlık bir gecede yatağına uzanıp hayalini kurduğun ve keşke dediğin tüm güzellikler her an seninle olsun bi tanem
293 ask ve arkadaşlık sahildeki taşları toplamaya benzer once toplarsın sonra teker teker atarsın sen benim için atamadıgımsın
294 güneşin rengine benzemez gecelerin rengi üşütür ayaz korkutur karanlık bu gece bir gariplik var üzerimde  ya ben fazlayım bu şehirde,ya da biri eksik yanımda   
295 Uzanmış ağaçlar çıkmış göklere  Yemyeşil yapraklar düşmüş yerlere  Benzeyip aşkından solan güllere   Sana vurulmuşum ona yanarım   
296 Fırtınalar aktı gönlümdeki deryaya İsmin döndü dilimde feryada Yatınca geceleri rüyamda   Hep onu gördüm ona yanarım 
297 Engin denizde meltem yelleri  Nazlı bakışlarıyla ela gözleri  Konuşunca aşk dolar tatlı dilleri  Bir güzel sevmişim ona yanarım  
298 bir elmasın parlaklığını bir şelalenin şeffaflığını ve dünyanın en tatlı insanını görmek istiyorsan bi zahmet yerinden kalkıver AYNAYA BAK
299 GÖNLÜM YORGUN SÖZÜM YORGUN KALBİM GÜZEL GÖZLERİNE VURGUN DURDUM SENİN DURAGINDA KALDIM KOLLARINDA KALBİM SON SEVDASINDA
300 hey istanbul seni sen olduğun için degil sevdiğim sende olduğu için seviyorum
301 Gecemidir insanı hüzünlendiren yoksa insanmıdır hüzünlenmek için geceyi bekleyen Gecemidir seni bana düşündüren yoksa benmiyim seni düşünmek için geceyi bekleyen? 
302 GÜLBAHÇESİNDE GEÇSEDE ÖMRÜM İNAN ÜSTÜNE GÜL KOKLAMAM GÜLÜM SENİ SEVMEK OLSADA ÖLÜM İNAN UĞRUNA ÖLMEYE DEĞER GÜLÜM
303 ÖZLEMDİR İNSANI YİYİP BİTİREN HASRETTİR ÇEKTİKÇE ACISI GEÇMEYEN SEVGİDİR KALPLERDEN GÖZLERE GEÇEN AŞKTIR YANYANA OLMASAKTA BİTMEYEN
304 ruhumu yerlere serip hasret cektirende olsan,ne askina bedduam nede sana kinim var,deryada akar gibi dertle dolsamda seni mahsere kadar sevmeye yeminim var
305 Bir özlem yolluyorum yıldızlarla ayla,bir özlem yolluyorum küçük bir serçe kanadıyla,sıcacık içten masumca ve yalnızca sana 
306 yüreğime kilitledim seni kapılarını kır aç açabilirsen sevgimin prangasına vurdum seni firar edip kaç kaçabilirsen
307 Bu gece yağıyorsun üstüme Damla,damla,Önce saçlarıma sonra tenime İçime işliyorsun ve hücrelerime hızla yayılıyorsun Gözlerimde ışık kalbimde nur,bu bedende ruh oluyorsun Ne olur beni asla bırakma ruh bedenden ayrılırsa beden ne işe yarar
308 rahatsız ediyorsa sözlerim susarım hiç konuşmam rahatsız ediyorsa gözlerim kapatırım hiç açmam rahatsız ediyorsa sevgim üzgünüm ona engel olamam
309 SEVDAMIZIN ADI BERRAK, SONU TOPRAK, DÖNEN ALÇAK OLSUN, ALÇAAKK !
310 bir buruk acı yüklenirse yüregine gözlerin dalarsa zaman zaman uzaklara kulakların deli gibi çınlarsa bilki bir yerde özleniyorsun
311 KALBİM BULUTLAR GİBİDİR BAŞKA BULUTLARLA ÇARPIŞIP YAĞMURLAR YAĞDIRIR BU YAĞMURDA SADECE VAZGEÇEMEDİKLERİM ISLANIR DOKUNBAK SAÇLARINA MUTLAKA ISLAKTIR
312 CANIMDAKİ HER NEFES NEFESİNE EKLENSİN İÇİMDEKİ HER HEVES HAYALİNLE DEMLENSİN BIRAK YARALI GÖNLÜM VARLIĞINDA RENKLENSİN SEN BENİM YÜREĞİMDE YAŞADIKÇA ÖZELSİN
313 HER AYA BAKIŞINDA BENİ HATIRLA GÖZLERİN YILDIZLARA TAKILIRSA GÖZLERİNE BAKTIĞIMI SAKIN UNUTMA UNUTMA BİR YAPRAK DÜŞERSE AVUÇLARINA ELLERİMDİR SAKIN BIRAKMA 
314 bizden duymuş gibi olma ama bu mesajı gönderen SENİ ÇOK SEVİYO  valla bak
315 gozumde tekbirdamla yaş olsan seni kaybetmemek için omrum boyunca ağlamazdım
316 Bugün benim için yepyeni bir gün doğuyor;herşey capcanlı,herşey hayat dolu,herşey benimle duygularım hakkında konuşuyor,herşey beni duygularıma değer vermeye davet ediyor 
317 ben bir garip aşık elimde çatal kaşık, ben aşkı yedim bitirdim sana kaldı BULAŞIK
318 bugün seni iki kişi sordu cep numaranı istediler vermedim ama adresini biliyolarmış sana geldiler birinin adı SEVGİ
|