![]() |
Yeni Etkileyici Sözler Mesajlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeni Etkileyici Sözler MesajlarYeni Etkileyici Sözler Yeni Etkileyici Güzel Sözler Yeni Etkileyici Aşk Sözleri Yeni Etkileyici Sözler Mesajlar Seni dünler için sevmedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni dünyada seven on kişi varsa bunlardan biri benim seni dünyada seven beş kişi varsa bunlardan biri gene benim seni dünyada seven bir kişi varsa o mutlaka benim seni dünyada seven hiç kimse yoksa bilki ben ölmüşüm ![]() Gecemin gündüzümden farkı yok alaca karanlık karanlığa ferman yazsam yüzbin satırlık beni bu karanlıktan kurtaracak aydınlık senin o gözlerinde ki sönmez ışık ![]() Bu arta kalan hangi yaz akşamının hüzünleri oysa birbirimizin yaralarıyla sarmalıydık kanayan yerlerimizi yokluğuna dayanabilirim sandım,oysa yokluğun bir şiir ve ben şair olamadım ![]() Seni dünyada seven on kişi varsa bunlardan biri benim seni dünyada seven beş kişi varsa bunlardan biri gene benim seni dünyada seven bir kişi varsa o mutlaka benim seni dünyada seven hiç kimse yoksa bilki ben ölmüşüm ![]() Yeni bir aşka başlıyorum sanmıştım galiba çok yanılmışım ![]() ![]() ![]() ![]() Dünyada ki bütün çöller bir avuç kalırcasına birer tanecik insan olsalar ve bütün denizlerde ki sular bir yudum kalırcasına birer damla insan olsalar unutma ki tek seveceğim kişi sensin ![]() ![]() Bugün benim için yepyeni bir gün doğuyor; herşey capcanlı, herşey hayat dolu, herşey benimle duygularım hakkında konuşuyor, herşey beni duygularıma değer vermeye davet ediyor ![]() ![]() ![]() Eğer bir gün hayatımın son nefesini verirde bu dünyanın güzelliklerinden vazgeçecek olursam hep yanımda ol ki sana sessizliğin ölüm demek olduğunu göstereyim ![]() ![]() Birgün bana soracaksın,beni mi yoksa hayatı mı daha çok seviyorsun diye ![]() ![]() Sen benim incimdin ![]() ![]() ![]() Ne seni unutturacak kadar zaman geçecek ne de geçen zaman seni unutturmaya yetecek bırakıp gitsende unuturum sanma zaman alışmayı öğretir unutmayı asla ![]() Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun zaman ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yeni Etkileyici Sözler Mesajlar |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeni Etkileyici Sözler Mesajlarİlk goruste aska inanirmisin? Yoksa disari cikip tekrar mi gireyim ![]() ![]() ![]() Seni uzaktan sevmeyi,sana bakmadan gormeyi,seni duymadan dinlemeyi,gozyaslarimla gulmeyi,kavusmak icin sabretmeyi ogrendim ama, sensiz olmayi asla ogrenemedim ![]() Dost vurulunca degil, unutulunca kahrindan olur ![]() ![]() Sen hic denizin dibine baktiginda yesil ormani gordun mu? Sakin imkansiz deme; cunku ben senin gozlerine baktigimda olulerin bile sahit olamadigi cenneti gordum insanlar gelmeleriyle yalnizliklarini dagitanlari severler, gitmeleriyle kendilerini yalniz birakanlara asik olurlar ![]() Sensizligi buzlara yazdim; guneste erisin diye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ozlemek guzel seydir, ozluyorsa ozlenen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biraz buruk bir duygu yuklenirse yuregine, gozlerin zaman zaman takilirsa uzaklara, kulaklarin zamansiz deli gibi cinlarsa, bilki biryerlerde ozlenmissindir ![]() Bu dunyada 6 milyar insan var,30 milyonu uyuyor, 20 milyonu yemek yiyor, 10 milyonu muzik dinliyor, 1 guzel kiz da mesaj okuyor ![]() ![]() ![]() Seni gunde bir kere dusunuyorum, o da 24 saat suruyor ![]() ![]() ![]() Oyle senden cok uzaklarda degilim, gormesini bilen gozlerin bakisindayim ![]() ![]() ![]() ![]() Birgun dudaklarin kurursa okyanusu getiririm sana aksam ayazinda usursen gunesi getiririm sana eger gonlun bir sevgi ararsa kalbimi sokup getiririm sana ![]() ![]() ![]() Gozlerin nehir, kaslarin kopru olsa tam ortasindan gecerken ipler kopsa, yanagindan suzulup dussem dudagina ![]() ![]() ![]() Seni tanimadan once ben degildim, seni tanidiktan sonra bendeki bensizligin aslinda sensizlik oldugunu anladim ![]() ![]() ![]() Sevgiyi gostereceksin, soylemek yetmez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir insanin idealleri olmali, sonsuzluk gibi bir insanin ozlemi olmali, ozlemle acan cicekler gibi bir insanin birtanesi olmali, o da senin gibi ![]() ![]() ![]() Dalgalar kiyiya carparken su sozu soyler; seni seviyorum ![]() ![]() ![]() En agir isci benim ![]() ![]() ![]() ![]() Ne seni unutacak kadar zaman gececek, ne de gecen zaman seni unutturmaya yetecek, birakip gitsemde unuturum sanma, zaman alismayi ogretir, unutmayi asla ![]() ![]() ![]() Layik oldugun yer seni kabul etmese bile, giydigin gelinlik yerine kefen olsa bile, ardindan gozyasi dokenin olmasa bile, bekleme artik donmem sana ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|