![]() |
Anneler Gününe Özel Mesajlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anneler Gününe Özel MesajlarAnneler Gününe Özel Yazılar Anneler Gününe Özel Sözler Canım Annem benim senin varlığın herşeyiyle bana hayat veriyo senin o sıcacık sevgin vazgeçilmez sıcaklığın herzaman beni ısıttı hep nerde zorda kalsam bana bir çıkar yolu buldun karanlıkta kaldığımda ay gibi parlayan ışığım, sogukta üşüdüğümde içimi sıcacık ısıtan sevginle herzaman yanınmda oldun iyiki varsın iyiki benim annemsin senin gibi annem olduğu için Allahıma sonsuz şükürler olsun seni çok seviyorum canozüm biricik anacığım anneler günü canı gönülden kutlarım sevgi vede saygılarımla ![]() ![]() Mesafeler uzak olsa da yüreğim hep seninle canım annem ![]() ![]() ![]() Sen varken ben yoktum ![]() ![]() ![]() ![]() Seni unutmadığımı bugünde bilmeni istedim ![]() ![]() ![]() ![]() Bir günümde değil her günümdesin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Benim için her şeye katlanan, her zaman yanımda olan, değeri biçilemeyen dünyanın en güzel annesine… Anneler günün kutlu olsun canım annem… Dün sana kızdıklarımı bugün ben yapıyorum Anne ![]() Çünkü aslında senin küçük bir kopyanım ![]() Benim için her şeye katlanan her zaman yanımda olan değeri biçilemeyen dünyanın en güzel annesinin, anneler günü kutlu olsun ![]() ![]() ![]() Anneciğim, bir günümde değil her günümdesin ![]() ![]() ![]() Sen hayatımın kutup yıldızı oldun ![]() ![]() ![]() ![]() Eğer bana gözlerinle değil de kalbinle bakmış olsaydın, seni ne kadar sevdiğimi çok iyi anlardın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Canım annem, sultanım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eğer bana gözlerinle değil de kalbinle bakmış olsaydın, seni ne kadar sevdiğimi çok iyi anlardın… Anneler günün kutlu olsun canım annem… Annecim, biriciğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu dünyadaki en güvenli sığınağım senin kucağın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış ![]() ![]() Sen hayatımın kutup yıldızı oldun ![]() ![]() ![]() ![]() Anneciğim, bir günümde değil her günümdesin ![]() iyi ki varsın ![]() fedakârlık, sevgi, sabır ve güzellik ne demek tarif et derlerse; annem derdim canım annem seni bir gün değil her gün çok seviyorum ![]() Yüreğindeki sınırsız sevgi ve sabır için çok teşekkürler canım anneciğim ![]() ![]() ![]() Fedakârlık, Sevgi, sabır ve güzellik ne demek tarif et derlerse; annem derdim canım annem seni bir gün değil her gün çok seviyorum ![]() Yüreğindeki sınırsız Sevgi ve sabır için çok teşekkürler canım anneciğim… Anneler günün kutlu olsun! Mesafeler uzak olsa da yüreğim hep seninle canım annem… Anneler günün kutlu olsun! Çünkü aslında senin küçük bir kopyanım ![]() Benim için her şeye katlanan her zaman yanımda olan değeri biçilemeyen dünyanın en güzel annesinin, anneler günü kutlu olsun… Anneciğim, bir günümde değil her günümdesin ![]() ![]() ![]() Sen hayatımın kutup yıldızı oldun ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|