![]() |
Komik Öğrenci Mesajları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Komik Öğrenci MesajlarıKomik Öğrenci Sözleri Çok Komik Öğrenci Sözleri Öğrenci aksiyonları :f30: 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() 6 yaşına kadar pazartesiyle bi problemim yoktu herşey 7 yaşına girmemle başladı ![]() ![]() Hocamm!! Hoca camide ooo beyler ders boş ![]() ![]() ![]() Çocuk bir gün öğretmenine sorar: Öğrenci: Hocam salakla zeki arasındaki farklar nelerdir ![]() ![]() ![]() Öğretmen:Salaklar her zaman kesin konuşur ama zekiler daima şüphecidir ![]() ![]() Öğrenci: Emin misiniz hocam ? Öğretmen: Kesinlikle :f30::alkis: Bir gün türk erkek kız arkadaşıyla gezerken kız sorar: bana öyle bir şey söyleki kalbim hızla çarpsın der erkek:baban arkanda ![]() Derste face girerken hoca yakaladı ![]() Hoca: Evladım napıyosun orda? Öğrenci: Hocam durumunuzu beğeniyodum ![]() Hoca: Tamam, yorumda yap ![]() Tembel Öğrenci Sözlüğü Bayram: Dersin boş geçmesi Ecel: Yazılı sınavı Can pazarı: Bütünleme sınavı Eyvallah: 5 aldıktan sonra duyguların ifade edilmesi Fatura: Karne Fedai: Gönüllü sözlüye kalkan Geviş getirmek: Öğrencinin bilmediğini anlatmaya başlaması Sınav: Kabus Zil: Kurtuluş çıngırağı Gırtlak: Hocaların boşuna patlattıkları organları Kütüphane: kitap mezarlığı -Öğrenciyi altın sınıfa koymuşlar ille de teneffüs demiş ![]() -Bana hocanı söyle, sana kaç alacağını söyleyeyim ![]() -Her öğrencinin kalbinde bir beş yatar ![]() -Öğrenci dediğin çektiği kopyadan belli olur ![]() -Her öğrenci kendi sınıfında öter ![]() -Kopyayı çeken sıfırına katlanır ![]() -Sözlüye kalkan ön sıraya sarılır ![]() -Keskin sirke küpe, uslu öğrenci sınıfına zarar ![]() -Kitabın yenisi, hocanın eskisi makuldür ![]() -Öğrenciyi er eden de, eriten de hocadır ![]() -Bugünün dersini yarına bırakma ![]() -Kopyasız öğrenci meyvesiz ağaç gibidir ![]() -Akıl akıldan, beş hepsinde üstündür ![]() -Her yiğidin bir yoğurt yiyişi, her öğrencinin bir kopya çekişi vardır ![]() |
![]() |
![]() |
|