![]() |
En Etkileyici Doğum Günü Mesajları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Etkileyici Doğum Günü MesajlarıEtkileyici Doğum Günü Mesajları En Etkileyici Doğum Günü Mesajı Doğduğun gün bulutları yırtarak, bir güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayata ![]() ![]() ![]() ![]() Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman var olduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin ![]() ![]() Bügün mavi bulutları avucuna, mutlulukları gönlüne ve sevgimi kalbine bırakıyorum ![]() ![]() Güneşin yolu kadar uzun ömrün, yaşamın onun ışığı kadar aydın olsun, hayalini kurduğun bütün güzellikler senin olsun ![]() ![]() Güneş kadar sıcak, kar tanesi kadar berrak, yağmur kadar saf ve Temiz bir ömür dileğiyle ![]() ![]() Bugün doğum günün olduğu için farklı ve özel olduğunu mu sanıyorsun sen? Oysa sen benim için sadece bugün değil her gün farklı ve özelsin ![]() ![]() Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim ![]() ![]() ![]() ![]() Elini kalbine koy, gözlerini kapat, ruhumu sana gönderiyorum ![]() ![]() 365 günlük bir öykü daha başlıyor, her güne bir yaprak sakla, her yaprağa bir öykü sığdır ![]() ![]() ![]() ![]() Bu gece gökyüzüne bakmayı unutma ![]() ![]() ![]() ![]() Senin sevginin yeri gönülde hep özeldir ![]() ![]() ![]() ![]() Her doğan güneşte umutlanacağın yeni bir gün ve batan güneşte mutluluğuna mutluluk katacak yeni bir gece olacak yeni bir yaş diliyorum ![]() ![]() Rüyaların en güzelini görürken Allah'ın sana gönderdiği meleklerin kanatları o kadar büyük olsun ki, en masum anında bile sana kimse zarar veremesin ![]() ![]() Önce kardın, eridin çağlayan oldun ![]() ![]() ![]() ![]() Yeni yaşında kalbinin alabildiği kadar sevmen ve her zamankinden daha çok sevilmen dileğiyle ![]() ![]() Sensizlik yok olmak kadar acı,sen nefes kadar gerekli, canım kadar değerlisin, yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor iyiki doğdun herşeyim ![]() Bu yaşında mutlulukların en iyisini yaşar, başarının merdivenlerini rahatlıkla çıkarsın ve umarım yüzün hep güler, mutluluğunu hiç yitirmezsin ![]() ![]() ![]() ![]() Doğduğunda bulutları açarak, Güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayata ![]() ![]() ![]() ![]() Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini kolaylıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin ![]() ![]() ![]() ![]() Bugün belki de çok kişiden doğumgünü mesajı alacaksın, ancak şu an okuduğunen farklısı çünkü tümüyle sevgiyle yazılmış bir mesaj ![]() ![]() ![]() ![]() 160 kısa karaktere neler sığdırabilirim diye düşünüyorum ancak aklıma mutlu bir yaş ve sevgi dolu nice yıllar dilemekten başka bir şey gelmiyor ![]() ![]() Sesim güzel olmadığı için sana bir doğumgünü şarkısı söyleyemiyorum ![]() ![]() Hmmmm bu mesajı neden çekiyorum, unuttum, inan hiç hatırlamıyorum ![]() ![]() ![]() Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerin gerçek olması ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bugün belki de çok kişiden doğumgünü mesajı alacaksın, ancak şu an okuduğun içlerinde en farklısı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dikkat! Bu mesaj sevgi, neşe ve iyi dilek içermektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her daim varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kısa bir mesaj olmalı bu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bugün bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum ![]() ![]() Mutluluğun Türk enflasyonu kadar yüksek, üzüntün memur maaşı kadar düşük, geleceğin demirledin keli kadar parlak olsun ![]() Pastanın etrafında sevdiklerin, kalbinin etrafında sevgilerin, senin etrafında hayallerin olsun, doğum günün KUTLU OLSUN ![]() Saatlerdir parlak bir fikir arıyorum sana hoş bir mesaj yollayabilmek, pırıl bir yasam dileyebilmek için ![]() Sağlık basari, mutluluk, aşk seninle olsun, sende hep benimle ol! MUTLU YILLAR ![]() ![]() ![]() Sakın üzülme hayatın hızına, en güzel yıllar çabuk geçenlerdir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sesim güzel olmadığı için sana bir doğumgünü şarkısı söyleyemiyorum ![]() ![]() Tonton bir Nine olduğunda bahçendeki sandalyene oturup eski günlerine daldığında hatırlamak istediğin kadar güzel günler seninle olsun ![]() ![]() Yasa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yeni yasin dilediğin tüm güzellikleri, beklemediğin sürprizlerle getirsin ![]() yılların sormadığı, yolların yortmadığı, dostların unutmadığı bir ömür için bu doğum günün bir başlangıç olsun, Yeni yasin KUTLU OLSUN ![]() Kalbin, hangi güzel şey için çarpıyorsa, her doğan güneş sana onu getirsin ![]() ![]() Doğmanın bedeli ölüm, gençliğin bedeli yaşlılık, sevginin bedeli fedakarlık, dostluğun bedeli paylaşmaksa; bugünün bedeli hatırlanmaktır ![]() ![]() Sen doğduğunda yağmur yağıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir hayat pastası yapabiliriz sanırım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|