Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
mesajlar, ürkütücü

Ürkütücü Mesajlar

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ürkütücü Mesajlar

Ürkütücü Sözler

Ürkütücü Kısa Sözler

-Ben kimseyi öldürmedim, kimseyi öldürtmedim, bıçaklarıyla üzerinize gelen çocuklar, onlar sizin çocuklarınız, onlara ben öğretmedim Siz öğrettiniz

Charles Manson

-Bana yukarıdan bakarsanız aptalın tekini görürsünüzBana aşağıdan bakarsanız tanrıyı görürsünüzBana tam karşıdan bakarsanız, kendinizi görürsünüz

Charles Manson

-Bana kadın düşmanı olarak hitap etmeniz beni derinden yaralıyorDeğilim, ben bir canavarım Ben Sam’ın oğluyum Ben küçük yaramaz bir çocuğum

David Berkowitz

-Onları incitmek istemedim Onları sadece öldürmek istedim

David Berkowitz

-Ben hasta bir insanım bunu biliyorum Normal biri benim yaptıklarımı nasıl yapabilir? Sanki içimde başka biri var gibiydi

Albert de Salvo

-Acele et Sen etrafta ahmakça dolaşırken, ben bir düzine adamı asardım

Carl Panzram

-Biz seri katiller sizin oğlunuzuz ve sizin kocanızız biz her yerdeyiz Ve gelecekte daha çok çocuğunuz ölmüş olacak

Ted Bundy

-Sokakta yürüyen güzel bir kız gördüğünde ne düşünürsün? Bir tarafım onunla flört etmeyi, onunla iyi vakit geçirmeyi, diğer tarafım ise kazığa geçirilmiş kafasının nasıl duracağını düşünür

demişler

-Yaşayan bedenindeki soluğu hissediyorsun Onların gözlerine bakıyorsun Bu pozisyondaki insan tanrıdır

Ted Bundy

-Yaşama ve ölüme hükmetmek istiyorum

Ted Bundy

-Bir insanın ölüm ve yaş - Yasak, KeLime - Yasak, KeLime - Yasak, KeLime - Yasak, KeLime - Yasak, KeLime karar verebilme gücünden daha büyük ne olabilir ki?

Ted Bundy

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com