![]() |
Ürkütücü Mesajlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ürkütücü MesajlarÜrkütücü Sözler Ürkütücü Kısa Sözler -Ben kimseyi öldürmedim, kimseyi öldürtmedim, bıçaklarıyla üzerinize gelen çocuklar, onlar sizin çocuklarınız, onlara ben öğretmedim ![]() ![]() Charles Manson -Bana yukarıdan bakarsanız aptalın tekini görürsünüz ![]() ![]() ![]() Charles Manson -Bana kadın düşmanı olarak hitap etmeniz beni derinden yaralıyor ![]() ![]() ![]() ![]() David Berkowitz -Onları incitmek istemedim ![]() ![]() David Berkowitz -Ben hasta bir insanım bunu biliyorum ![]() ![]() Albert de Salvo -Acele et ![]() ![]() Carl Panzram -Biz seri katiller sizin oğlunuzuz ve sizin kocanızız biz her yerdeyiz ![]() ![]() Ted Bundy -Sokakta yürüyen güzel bir kız gördüğünde ne düşünürsün? Bir tarafım onunla flört etmeyi, onunla iyi vakit geçirmeyi, diğer tarafım ise kazığa geçirilmiş kafasının nasıl duracağını düşünür demişler -Yaşayan bedenindeki soluğu hissediyorsun ![]() ![]() Ted Bundy -Yaşama ve ölüme hükmetmek istiyorum ![]() Ted Bundy -Bir insanın ölüm ve yaş - Yasak, KeLime - Yasak, KeLime - Yasak, KeLime - Yasak, KeLime - Yasak, KeLime karar verebilme gücünden daha büyük ne olabilir ki? Ted Bundy |
![]() |
![]() |
|