![]() |
Verbatim 128GB SataII SSD 047478 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Verbatim 128GB SataII SSD 047478Verbatim 128GB SataII SSD 047478 VERBATIM 128GB SATAII SSD 270-225MB/s 047478 Kapasite: 128GB Bağlantı Tipi: SATA II Max ![]() Max ![]() Güç Tüketimi: DC 5V +/-5% Aktif Çalışma Sıcaklığı: 0-700c Boşta Çalışma Sıcaklığı: -40-850c Ölçüler: 100mm x 69,85mm x 9,3mm Ağırlık: 90gr (yaklaşık) Uyumluluk: Windows 7, Vista, XP/Mac OS X 10 ![]() ![]() ![]() ÖZELLİKLER • SATA 3Gb/s Yerel Komut Sıraya Alma (NCQ): 32 komuta kadar • Asenkron Sinyal Kurtarma • Cihaz Etkinliği Sinyali • AKILLI komut desteği • Trim komutu desteği (Windows 7) • Flash belleğin dayanıklılığını artırmak için global yıpranma dengeleme algoritması Verbatim’in SATA-II SSD (Solid State Sürücüler), dizüstü ve masaüstü bilgisayarlar için mükemmel sabit sürücü alternatifleridir ![]() • Yüksek hızlı veri aktarımı • Sessiz çalışma • Dayanıklı ve sağlam • Düşük güç tüketimi Solid State Sürücüler, dizüstü veya masaüstü bilgisayarlara takıldıklarında flash bellek kullanır ve bu şekilde yüksek veri aktarım hızları (okuma/yazma hızları) sunarlar ![]() ![]() ![]() SATA-II SSD, darbeye ve titreşime dayanıklıdır, bu da onu daha zorlu ortamlarda daha dayanıklı hale getirir ve standart bir sabit sürücüden daha hızlı sistem performansı sunar ![]() Verbatim SATA-II SSD, AKILLI komut desteğini, Trim komutu desteğini (Windows 7) ve Yerel Komut Sıraya Alma (NCQ) desteğini sunar ![]() Interface: SATA-II Transfer hızı: 3Gb/s (backwards compatible with SATA-I ? 1 ![]() Ağırlık: 90gr (yaklaşık) Ölçüler: 100 ![]() ![]() ![]() Çalışma sıcaklığı: 0 'dan 70 dereceye kadar Saklama sıcaklığı : -40 'dan 85 dereceye kadar Güç gereksinimi : DC 5V +/- 5% Pack Contents: SATA-II Solid State Drive Quick Start Guide VERBATIM 128GB SATAII SSD 270-225MB/s 047478 Kapasite: 128GB Bağlantı Tipi: SATA II Max ![]() Max ![]() Güç Tüketimi: DC 5V +/-5% Aktif Çalışma Sıcaklığı: 0-700c Boşta Çalışma Sıcaklığı: -40-850c Ölçüler: 100mm x 69,85mm x 9,3mm Ağırlık: 90gr (yaklaşık) Uyumluluk: Windows 7, Vista, XP/Mac OS X 10 ![]() ![]() ![]() ÖZELLİKLER • SATA 3Gb/s Yerel Komut Sıraya Alma (NCQ): 32 komuta kadar • Asenkron Sinyal Kurtarma • Cihaz Etkinliği Sinyali • AKILLI komut desteği • Trim komutu desteği (Windows 7) • Flash belleğin dayanıklılığını artırmak için global yıpranma dengeleme algoritması Verbatim’in SATA-II SSD (Solid State Sürücüler), dizüstü ve masaüstü bilgisayarlar için mükemmel sabit sürücü alternatifleridir ![]() • Yüksek hızlı veri aktarımı • Sessiz çalışma • Dayanıklı ve sağlam • Düşük güç tüketimi Solid State Sürücüler, dizüstü veya masaüstü bilgisayarlara takıldıklarında flash bellek kullanır ve bu şekilde yüksek veri aktarım hızları (okuma/yazma hızları) sunarlar ![]() ![]() ![]() SATA-II SSD, darbeye ve titreşime dayanıklıdır, bu da onu daha zorlu ortamlarda daha dayanıklı hale getirir ve standart bir sabit sürücüden daha hızlı sistem performansı sunar ![]() Verbatim SATA-II SSD, AKILLI komut desteğini, Trim komutu desteğini (Windows 7) ve Yerel Komut Sıraya Alma (NCQ) desteğini sunar ![]() Interface: SATA-II Transfer hızı: 3Gb/s (backwards compatible with SATA-I ? 1 ![]() Ağırlık: 90gr (yaklaşık) Ölçüler: 100 ![]() ![]() ![]() Çalışma sıcaklığı: 0 'dan 70 dereceye kadar Saklama sıcaklığı : -40 'dan 85 dereceye kadar Güç gereksinimi : DC 5V +/- 5% Pack Contents: SATA-II Solid State Drive Quick Start Guide Ürünün Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 01 ![]() ![]() 162,49 USD + KDV 355,81 TL |
![]() |
![]() |
|