![]() |
Hangi Kapı? |
![]() |
![]() |
#1 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Hangi Kapı?Zekâsıyla ünlenmiş bir mahkumu idam etmek isteyen firavun adamın zekâsına saygı göstererek ona bir şans vermek ister ve yanına çağırtır ![]() Bir salondaki duvara üç tane odacık oyulmuş ve penceresiz olan bu odalara her biri için bir kapı yapılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
mate
|
![]() muhafızlardan birine sorulacak soru şu : diğer muhafız bana hangi kapının doğru kapı olduğunu söyler? diğer kapıdan çıkılır ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() mate, tebrikler, büyük tebrikler, bu benim en sevdiğim soruydu, ve şimdiye kadar -benden başka- ilk defa sen bu kadar hızlı yanıtladın bu soruyu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Aa, yalnız sen yanlış soruya cevap vermişsin, ben de diğeri sandım doğru dedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evet arkadaşlar, bu soru yanıtını bekliyor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Hangi Kapı? |
![]() |
![]() |
#8 |
merve16
|
![]() Cevap : Hangi Kapı?verecek herhalde biz espriden de sorudan da bişey anlamadık ![]() ![]() ![]()
|