Recep İvedik'e 18 Yaş Sınırı Geldi... |
|
|
#1 |
|
su perisi
|
Recep İvedik'e 18 Yaş Sınırı Geldi...![]() Küfürlü sahnelerinden dolayı ağır eleştirilere maruz kalan Recep İvedik 2'ye bir tepki de Bakan Günay'dan geldi Günay yaş sınırı konusunda net konuştu![]() Tiyatro Sanatçısı Gazanfer Özcan'ın cenazesine katılan Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, vizyona yeni giren Recep İvedik 2 filmiyle ilgili soruları da cevapladı ![]() Değerlendirme ve Sınıflandırma Üst Kurulu'nun aldığı kararı değerlendiren Günay, "Ben o karara itiraz ettim Çünkü, aldığımız bilgiler fevkalade argo ve küfürlerle dolu olduğuna ilişkindi 13 yaşın altındaki çocukların anne ve babasıyla da olsa gitmemesi gerektiğinini doğru olacağı kanaatiyle itiraz ettim Kurul bugün kabul etti Ama 13 - 18 arasına bir kısıtlama getirmemişler Benim şahsi kanaatim aslında 18 yaşın altına da kısıtlama getirilmesi doğrultusundaydı" dedi Günay, "Her türlü özgürlükten yanayım; şiddet propagandası, küfür propagandası, vahşet propagandası hariç" şeklinde konuştu
|
|
Cevap : Recep İvedik'e 18 Yaş Sınırı Geldi... |
|
|
#2 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Recep İvedik'e 18 Yaş Sınırı Geldi...Çok yerinde bir karar ![]() ![]() ![]()
|
|
#3 |
|
Şengül Şirin
|
Cevap : Recep İvedik'e 18 Yaş Sınırı Geldi...Bence de Çok yerinde bir karar
|
|
|
|
#4 |
|
su perisi
|
Cevap : Recep İvedik'e 18 Yaş Sınırı Geldi...Bencede gerçekten Şöyle zevkle sinema seyredemiyoruz ya Filmin biryerinden mutlaka müstehcen sahne yada argo kelimeler mutlaka fırlıyor Yani bunları koymasalar bu filmler izlenmezmi diye düşünüyor bu yönetmenler![]() ![]() ![]()
|
|
|
|