![]() |
Sayıklamalar |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() SayıklamalarHastayım
![]() ![]() ![]() Öyle sanıyorum ki; dünyadaki tek hasta benim ve bendeki hastalık başka hiç kimseyse uğramadı ve böyle bir hastalığı hiçbir hekim işitmedi ve dünyadaki bütün acıları ben çekmekteyim! Bu nasıl yanılgı? * Sağlıklıyım ![]() ![]() ![]() Öyle sanıyorum ki; dünyada hiç kimse hasta değil ve benim gibi davranan hiç kimse hasta olmaz ve tıp âlemi sıhhat numunesi olarak beni göstermekte veya herkes benle birlikte hoplayıp zıplayabilir! Bu nasıl kibir? * Kederliyim ![]() ![]() ![]() Öyle sanıyorum ki; dünyadaki bütün kara bulutlar göğümde birikmiş ve ben mutlu değilken hiç kimsenin mutluluğa hakkı yok ve gülenler beni umursamadıkları, eğlenenler benden nefret ettikleri için böyle davranmaktalar! Bu nasıl bencillik? * Mutluyum ![]() ![]() ![]() Öyle sanıyorum ki; dünyadaki herkes mutlu, soluk alan herkes sevinçli ve hayatta hiç keder yok, hastalık, dert, bela yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu nasıl cahillik? * Akıllıyım, kabiliyetliyim, yakışıklıyım ![]() ![]() ![]() Öyle sanıyorum ki; şu aklımı kendim doldurdum kendime, üstelik yaşadığım her gün ve olay yine bir imbik gibi akıl damıtmakta kendime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu nasıl ahmaklık, saflık ötesi salaklık? * Gülmeyin bana, olur mu? Böyle vehimlerimi görseniz, hezeyanlarımı işitseniz de ayıplamayın ardımdan ![]() ![]() ![]() Ben de size şaşkın ve inanmaz gözlerle bakayım! Muammer Erkul
![]() |
|