Adı Aşktı Yanlızlıktı Acıttı |
|
|
#1 |
|
Gözyaşı
|
Adı Aşktı Yanlızlıktı AcıttıHüzün kokulu beyhude gençliğimin anısına,iki damla göz yaşına bir de idamlık bir aşkın son arzusuna yakışır bir gece yayılıyor odama,sabaha ramak kala ![]() ![]() yastığımın altında yıllar öncesinden kalma bayat bir kaç mutluluk ilişiyor gözlerime![]() ![]() sahte bir tebessümle dudaklarıma konduruyorum belki bu defa işe yarar diye![]() ![]() sonuç yine hüsran![]() ![]() neden bu gülücükler büyük geliyor yüzüme? Uykuyu unutmuş,düş korkağı gözlerime uyku değmeden soluk düşler bulaşıyor![]() ![]() Bitmeyen geceyi sabahlamak adına düşler biriktiriyorum uyku garibi gözlerimle![]() ![]() Sabaha bir gece kala,kalan son düşlerimi de tüketiyorum üşümüş gözlerimle![]() ![]() Nefesim kan kokuyor![]() ![]() Aldığım nefes yetmiyor ciğerlerime![]() ![]() Kan bağışlıyorum bileklerimden nefesime![]() ![]() Ölmeme bir nefes kalmışken yeni bir düş bir nefes daha katıyor solgun benliğime![]() ![]() Kör gözlerimle istemsizce izliyorum son düşümü son nefesim tükenene kadar![]() ![]() Hiç tanımadığım yüzler oynuyor bu düşün baş rollerinde![]() ![]() İsmini bile duymadığım bir kent büyüyor içimde![]() ![]() Aşk firavunlarının kenti![]() ![]() Sol yanımda sakladığım son yalnızlıklarımı çalmak istiyorlar benden gözlerine aşk pusmuş firavunlar![]() ![]() Kaçıyorum![]() ![]() Ama sadece Yalnızlığımı öldürüyorum iki durak arası gelgitlerle![]() ![]() "Tanrım" diyorum![]() ![]() "Bu kentte neden bu kadar çok durak var?" Bütün yalnızlıklarım tükeniyor birer birer![]() ![]() Her durakta gözlerime aynalar batıyor![]() ![]() Kör oluyorum önce![]() ![]() Sonra birden gözlerimi görüyorum aynalarda![]() ![]() Gözlerim kimsesiz bir kenti hapsetmiş kan kokan siyahına![]() ![]() Bu düş ne zaman bitecek?![]() ![]() El yordamıyla yürüyorum hiç tanımadığım sokaklarda![]() ![]() Birkaç adım susuyorum…Sonra…Sonra bir adım daha düşüyorum hayata,bir ayrılığı daha yüklenerek…[/u9Her adımda bir ben yitiriyorum…Ve sonra![]() ![]() Son durağa geliyorum elimde kalan son benle![]() ![]() [u]Buğulu gözlerle okuyorum yazanları![]() ![]() "SON DURAK ÖLÜM![]() ![]() YOLCU KALMASIN![]() ![]() !"![]() ![]() Bakıyorum etrafıma tek yolcu benim![]() ![]() Durağın afişinde ismim yazılı![]() ![]() Son nefeslerimi sayıyorum çaresiz![]() ![]() "Gel" diyorum artık Azrail'ime![]() ![]() "Gel ve bitsin bu düş![]() ![]() " Bileklerime kırılmış aynalarımın cam kırıkları pusuyor![]() ![]() Buz tutuyor yangın kokan saçlarım![]() ![]() Dudaklarım![]() ![]() Dudaklarım hükmünü yitirmiş bir yalnızlığın son demlerine kuruyor tebessümün dar ağacını![]() ![]() Yalan bir tebessüm konduruyorum önce dudaklarıma![]() ![]() Sonra bir yenisini denemek için intihar ediyorum öncekini![]() ![]() Sonra bir diğeri![]() ![]() Elimdeki bütün tebessümler tükeniyor![]() ![]() Bekliyorum çaresiz![]() ![]() Birden gidişin geliyor aklıma![]() ![]() Ayaklarıma batıyor yokluğun![]() ![]() Yürüyemiyorum![]() ![]() Bileklerim kan damlatıyor kentin son durağına![]() ![]() Düşüyorum![]() ![]() Azrail’ime bir nefes kala bileklerimden tutuyor gidişin![]() ![]() Gidemiyorum![]() ![]() Bir düşün kan kokan siyahından,ölüme vuslat kala,gecenin efkar yüklü gözlerine düşüyorum![]() ![]() Uyanıyorum![]() ![]() Yine ölmemişim![]() ![]() Düş kaçağı gözlerimi asıyorum gecenin zifiri yalnızlığına![]() ![]() Gecenin sabaha en yakın olduğu an hüzün değiyor şakağıma![]() ![]() Ben en güzel satırlarımla kaleme adını sayıklatıyorum…Bak ben yine ölümden dönüyorum ölüme meftun bir hayata![]() ![]() Ölmeyi bile hak etmiyorum ya![]() ![]() İçim acıyor![]() ![]() Ben iç kanamalı bir hastayım![]() ![]() Cesetler biriktiriyorum kalbimin morguna![]() ![]() Ceplerimden taşıyor işlediğim bütün cinayetler![]() ![]() Korkuyorum![]() ![]() Lisanım en aşk yanlarından suskun,kalbim en acıyan yerlerinden vurgun![]() ![]() Sessizliğimi bozmama ramak kala sabaha çıkacak kadar susacaklarım var yanımda![]() ![]() Bir damla aşk muhtaçlığında hangi gece varmaz ki sabaha? Tanımsızım![]() ![]() Suskun bir aşkın zanlısıyım![]() ![]() Faili malum bir cinayetin bilinmeyen mağduruyum![]() ![]() Ruhuna fatihalık bir gençliğin mekanı cennet olamayan kişiliğiyim![]() ![]() Hükümsüzüm![]() ![]() Şimdi yaklaşmayın bana ne olur![]() ![]() Dokunmayın iç kanamalarıma![]() ![]() Bir ölümden dönüyorum,yaralıyım![]() ![]() Bu defa yalnızlığımdan vurgun yedim![]() ![]() Suskunum![]() ![]() Suskun günceme son nefesimi veriyorum dokunmayın bana![]() ![]() Yalnızca öldürün beni en aşk yanlarımdan![]() ![]() Vurun şimdi kelimelerime aşk kelepçesini![]() ![]() Işıksız zindanlarda aşksız kelimelerle tüketin kalemimi![]() ![]() Katilin katline muhtaç bir maktülüm![]() ![]() Aşksızlığa hüküm giydim![]() ![]() Müebbetim![]() ![]() Ve iyiyim![]() ![]() Ve son nefesim: ADI YALNIZLIKTI,AŞKTI ACITTI![]() ![]() !
|
|
#2 |
|
David
|
Cevap : Adı Aşktı Yanlızlıktı Acıttı:'/ Teşekkürler |
|
|
|