![]() |
En Beğenilen İlahiler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Beğenilen İlahilerEn Sevilen İlahiler Sözleri Muhammed Anadan Doğdu Muhammed anadan doğdu Melekler tebriğe indi Gönüller şaduman oldu Can Muhammed nurdan Ahmed Gördüm göbeği kesilmiş Sünnet olmuş toz ekilmiş Nurdan kundağa sarılmış Can Muhammed nurdan Ahmed Hakkın nikabı yüzünde Kudret sürmesi gözünde Gördüm melekler dizinde Can Muhammed nurdan Ahmed Dileriz Hak’tan inayet Umarız senden şefaat Son nefeste hem selamet Can Muhammed nurdan Ahmed Ehlen ve Sehlen Ey enbiyalar serveri Ey evliyalar rehberi Ey insucan peygamberi Ehlen ve sehlen merhaba Sen canların cananısın Dertlilerin dermanısın Alemlerin sultanısın Ehlen ve sehlen merhaba Allahü ekber şanühü Sultanehü sübhanehu Kad caena burhanehu Ehlen ve sehlen merhaba Sensin mahbub-i hüda Etme şefaatten cuda Ahmet Muhammed Mustafa Ehlen ve sehlen merhaba Derviş yunus söyler sözü Dergahına sürer yüzü Severler mahşerde bizi Ehlen ve sehlen merhaba Neyleyim Dünyayı Neyleyim dünyayı Bana Allah'ım gerek ![]() Gerekmez mâsivayı Bana Allah'ım gerek ![]() Ehl-i dünya, dünyada Ehl-i ukbâ, ukbâda Her biri bir sevdada Bana Allah'ım gerek ![]() Dertli, dermanın ister Kullar, sultanın ister Aşık, cananın ister Bana Allah'ım gerek ![]() Fani devlet gerekmez Dürr ü ziynet gerekmez Haksız cennet gerekmez Bana Allah'ım gerek ![]() Bülbül güle karşı zar Pervaneyi yakmış nar Her kulun bir derdi var Bana Allah'ım gerek ![]() Beyhûde hevayı ko Hakkı bul, gör yahu Hüdâi'nin sözü bu Bana Allah'ım gerek ![]() Seher Vakti Bülbüller Seher vakti bülbüller Nede güzel öterler Açınca tüm çiçekler Birlikte zikrederler Aman Allah illallah Dertlere derman Allah Gönüle şifa veren Lailahe illallah Akşam olur giderler Boyun büker çiçekler Kim bilir ne söylerler Feryad eder bülbüller Aman Allah illallah Dertlere derman Allah Gönüle şifa veren Lailahe illallah Onlarda bütün dertler Yine de şükrederler Salat selam söylerler Beytullaha giderler Aman Allah illallah Dertlere derman Allah Gönüle şifa veren Lailahe illallah |
![]() |
![]() |
|