![]() |
Oblio Mint 8x8 4GB 8" Tablet |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Oblio Mint 8x8 4GB 8" TabletOblio Mint 8x8 4GB 8" Tablet İşletim Sistemi Android 4 ![]() Tarayıcı Android Tarayıcı Tasarım Ürün özelliği Tablet Fiziksel Özellikler Boyut (YxGxD) 210 x 164 x 9 mm Ekran Dahili Teknoloji TFT LCD Çözünürlük 800 x 600 (WVGA) Büyüklük 8 ![]() Pil Standart Kapasite 4400 mAh VİDEO: 7 SAAT İNTERNET: 6 SAAT MÜZİK: 24 SAAT Kamera Kamera Çözünürlüğü 0,3 M Ön / 2 M Arka Çekim modu Var Video Video Oynatıcı Var Video Oynatma Kalitesi 1080p Giriş Aygıtı Dokunmatik Ekran Müzik ve Ses Müzik Oynatıcı MP3, OGG, AAC-LC / AAC / AAC+ / eAAC+, AMR-NB / WB, WMA 3 Boyutlu Ses Teknolojisi 3D: Kulaklık / Hoparlörün her ikisi Müzik Kütüphanesi Var Eğlence Gömülü Duvarkağıdı Var İş ve Ofis Belge Görüntüleyici Var Office Programları Var Çevrimdışı Modu Uçak Modu E-posta e-Posta E-posta (POP3, IMAP4, SMTP, SSL) Bağlantı USB 2 ![]() ![]() USB Mass Storage Var Internet Tarayıcı Var WiFi 802 ![]() 3G Desteği Var TV çıkışı HDMI Micro SD Card Var 3 ![]() Var Bellek Kullanıcı Hafızası 4 GB Harici Hafıza MicroSD 32 GB'ye kadar Kişisel Bilgi Yönetimi Takvim Ay / Hafta / Gün Saat Var Dünya Saati Var Alarm Var Hesap Makinesi Var Not Defteri Var Diğer Bilgiler İşletim Sistemi Android 4 ![]() Dokunmatik Ekran Kapasitif RAM 1 GB DDR3 Dahili Bellek 4 GB (32 GB Harici bellek) İşlemci Hızı Cortex A8- 1 GHZ Aksesuarlar ADAPTOR GARANTİ BELGESİ KULLANIM KLAVUZU USB KABLOSU KULAKLIK Kılıf Hediyeli Özellikler ve teknik özellikler, önceden haber verilmeden değiştirilebilir ![]() İşletim Sistemi Android 4 ![]() Tarayıcı Android Tarayıcı Ürün özelliği Tablet Boyut (YxGxD) 210 x 164 x 9 mm Dahili Teknoloji TFT LCD Çözünürlük 800 x 600 (WVGA) Büyüklük 8 ![]() Standart Kapasite 4400 mAh Kamera Çözünürlüğü 0,3 M Ön / 2 M Arka Çekim modu Var Video Oynatıcı Var Video Oynatma Kalitesi 1080p Giriş Aygıtı Dokunmatik Ekran Müzik Oynatıcı MP3, OGG, AAC-LC / AAC / AAC+ / eAAC+, AMR-NB / WB, WMA 3 Boyutlu Ses Teknolojisi 3D: Kulaklık / Hoparlörün her ikisi Müzik Kütüphanesi Var Gömülü Duvarkağıdı Var Belge Görüntüleyici Var Office Programları Var Çevrimdışı Modu Uçak Modu e-Posta E-posta (POP3, IMAP4, SMTP, SSL) USB 2 ![]() ![]() USB Mass Storage Var Internet Tarayıcı Var WiFi 802 ![]() 3G Desteği Var TV çıkışı HDMI Micro SD Card Var 3 ![]() Var Kullanıcı Hafızası 4 GB Harici Hafıza MicroSD 32 GB'ye kadar Takvim Ay / Hafta / Gün Saat Var Dünya Saati Var Alarm Var Hesap Makinesi Var Not Defteri Var İşletim Sistemi Android 4 ![]() Dokunmatik Ekran Kapasitif RAM 1 GB DDR3 Dahili Bellek 4 GB (32 GB Harici bellek) İşlemci Hızı Cortex A8- 1 GHZ Ürünün Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() Ürün Özellikleri :
|
![]() |
![]() |
|