![]() |
23 Nisan İle İlgili Kompozisyonlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 23 Nisan İle İlgili Kompozisyonlar23 Nisan İle İlgili Kompozisyonlar 23 Nisan 1920 Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı gündür ![]() ![]() Meclisimiz Kurtuluş Savaşı’nın en ateşli günlerinde açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ulusal kelimesi Ulus’tan türemiştir ![]() ![]() ![]() ![]() Öyleyse Ulusal Egemenlik sözlerinden şunları anlayabiliriz: Ulusu meydana getiren insanların yönetme yetkisini bütünüyle elinde bulundurmasıdır ![]() ![]() ![]() ![]() 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kompozisyonu Ulu Önder Atatürk’ün çocuklara en büyük armağanı; Belki de çocukları kendi çocukluğunu yaşayamadığı için çok önemserdi ![]() ![]() ![]() ![]() O gün çok önemli bir gündü Ulu Önder için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Hayır ben bunu kabul etmiyorum bize hediye edilen bir bayram ve ben bayramımı istiyorum ![]() Onu doya doya yaşamak istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı Ulu Önder’in atmış olduğu imzadır ![]() ![]() ![]() ![]() Bir kez daha teşekkürler Atam ![]() ![]() ![]() ![]() Aslı Göz Eyüp Merkez İlköğretim Okulu 23 Nisan ve Dünya Çocukları Her nisan ayında kalbim bir farklı çarpar hele de 23 Nisan’a yaklaştıkça ![]() Çocuk olmanın sevincini heyecanını T ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 23 Nisan’da dünyanın dört bir yanından gelen çocuklarla bayramımız kutlanır ![]() ![]() ![]() Bütün dünya çocuklarına armağan edilen dünyada tek bayram bizim bayramımızdır ![]() ![]() Atatürk ne güzel bir düşünceye sahipmiş ki çocukluk duygularını unutmadan dünya çocuklarına bu güzel günü armağan etmiş ![]() ![]() ![]() Bu bayramın tüm dünya çocuklarını mutlu etmesi ve ilk pamuk şekerini alan çocuğun gülümsemesini tüm dünya çocuklarının yüzünde görmek dileğiyle… 23 NİSAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN! Hülya Sanrı Harmantepeİlköğretim Okulu 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı Öncelikle sevgi ve içtenlikle hepinizin bayramını kutluyorum ![]() ![]() ![]() ![]() O günden bu güne daha da artan bir heyecanla kutlanarak gelmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bütün dünya ülkelerinin çocuklarının yüreklerinde ve beyinlerinde oluşan sevgi yumağı gelecekte barış ve dostluk olarak meyvelerini verecek savaşsız bir dünyanın koşullarını hazırlayacaktır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüreğimizde açan sevgi çiçeklerini okuldan almış olduğumuz en taze bilgilerle sunacağız ![]() ![]() ![]() Eda Akcan Orhan Sinan Hamzaoğlu İlköğretim Okulu |
![]() |
![]() |
|