Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Edebiyat / Dil Bilgisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
emek, ile, ilgili, kompozisyon

Emek İle İlgili Kompozisyon

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hayat sorunlarla doludur Önemli olan bu sorunların karşısında tıpkı demirden bir kale gibi sağlam ve güçlü durabilmektir Tıpkı çıkmaz bir yola girdiğimiz zaman, o yolun sonunu bulmak gibi

Sorunlar karşısında hangimiz çözüm yollarına odaklanıyoruz? Olan oldu söyleyip geçenler çok ya da sorunun ve çözümün ne olduğunu anlamayarak başarının ardından gitmeyenler, hayatın zorluklarını aşamayanlar

Hâlbuki başarıya emek harcayarak, alın teri dökerek ulaşmak, sorunun çözüme ulaşmasından dahazevklidir Bunların hiçbirini yapmayanlar da bu hayatta kaybedenlerdir Kaybedenlerin içinde olmayı kim ister ki?
O zaman sorunları kendi haline değil, çözümüne ulaşmış bir halde bırakmalıyız İşte o an şöyle bir kendinize bakın, zorlukları ve sorunları aşmış bambaşka bir insan olarak bulacaksınız kendinizi

Aynaya baktığınızda sorunlu bir insan değil, çözümleri bulmuş, olgun birini göreceksiniz İnanın bu dünyayı da vurdumduymazlık batırıyor Oysa bir düşünün, hayat tıpkı düğümlenmiş bir ip gibidir İpin düğümlerini çözmeye çalışmak da, düğümlerini atmak da sizin elinizde Ne kadar çok düğümünüz varsa, o kadar çok sorununuz var demektirforumsinsinet O halde soruların çözümüne ulaştırmak için neyi bekliyoruz?

Hani derler ya: Hiçbir şey imkânsız değildir Sorunların çözüme ulaşması da imkânsız değildir Şimdi ipin düğümü bizim elimizde, hadi çözmeye başlayalım Sorunsuz bir yaşam, mutlu bir hayatımız olabilir Yeter ki bu sorunlar karşısında bir damla da olsa çabalayalım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com