|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
edebi, ertuğrul’un, eserleri, halit, hayatı, kişiliği |
![]() |
Halit Ertuğrul’Un Hayatı, Eserleri Ve Edebi Kişiliği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Halit Ertuğrul’Un Hayatı, Eserleri Ve Edebi KişiliğiHalit Ertuğrul’un Hayatı, Eserleri ve Edebi Kişiliği Eğitimci-yazar Halit Ertuğrul, Adıyaman’ın Besni ilçesinin Şambayat Nahiyesinde dünyaya geldi ![]() ![]() Daha sonra Niğde Eğitim Enstitüsü ve Gazi Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölümü, Eğitim Yönetimi ve Denetimi Anabilim Dalı’ndan mezun oldu ![]() Cumhuriyet Üniversitesi, Kamu Yönetimi, Yönetim Bilimleri Bölümü’nde YÜKSEK LİSANS; Sakarya Üniversitesi, Sosyoloji Bölümü’nde de DOKTORA çalışmalarını tamamladı ![]() Yurdun çeşitli yerlerinde ilkokul öğretmenliği, okul müdürlüğü, Millî Eğitim Şube Müdürlüğü ve Millî Eğitim Müdürlüğü görevlerinde bulundu ![]() Millî Eğitim Bakanlığı merkez teşkilâtına geçerek, Kurul Uzmanı ve Bakan Danışmanı olarak çalıştı ![]() Akademik çalışmalarını tamamlayan Halit Ertuğrul, çeşitli üniversitelerde yöneticilik ve öğretim üyeliği yaptı ![]() Ayrıca yurtiçi ve yurtdışında çeşitli bilimsel ve kültürel faaliyetlere katıldı ![]() ![]() Kitapları çok sayıda ödül aldı ve çeşitli dillere çevrildi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bugüne kadar yaptığı çalışmalardan dolayı, çok sayıda TAKDİRNAME alan yazarımız, ayrıca YILIN ÖĞRETMENİ de seçildi ![]() Eğitimci – yazar Halit Ertuğrul evli ve iki çocuk babasıdır ![]() |
![]() |
![]() |
|