|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
disk, taşınabilir, usb, verbatim 500gb 5400rpm 25 |
![]() |
Verbatim 500GB 5400RPM 2.5" USB 3.0 Taşınabilir Disk 53029 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Verbatim 500GB 5400RPM 2.5" USB 3.0 Taşınabilir Disk 53029Verbatim 500GB 5400RPM 2 ![]() ![]() Verbatim Store n Go taşınabilir sabit sürücü, USB 3 ![]() arayüz kullanarak yüksek performanslı depolama sağlar ![]() hızı temel alındığında USB 3 ![]() ![]() aktarım hızı sunarak ihtiyaç duyulduğu anda çok hızlı veri aktarımı sağlar ![]() Dijital ve günlük olarak kullandığınız çalışma dosyalarınızı bu 'gerçekten taşınabilir' sürücüye depolayarak taşıyın ![]() bilgisayarlara mükemmel uyum sağlar ve şık tasarımı modern bir masa üstünü güzelleştirir ![]() Store n Go taşınabilir sabit sürücü, güç beslemesini USB 3 ![]() yolundan (1 x USB 3 ![]() bilgisayarınızdaki tüm USB 2 ![]() olarak uyumludur ![]() sadece takın ve kullanın ![]() Store ‘n’ Go Taşınabilir Sabit Sürücüler FAT32 olarak biçimlendirilmiştir, size bunları Windows ve Mac işletim sistemlerinde kullanmaya olanak verir ![]() Daha fazla güvenlik için, dizüstü bilgisayarınızı veya bilgisayarınızın sabit sürücüsünü yedeklemeye yardımcı olmak üzere Nero BackItUp ve Burn Essentials yazılımı sağlanmıştır ![]() içerisinde 3 uygulama sunar ![]() sürücülerinizi istediğiniz zaman yedekleyebilir veua daha fazla güvenlik için belirlenen bir zamanda otomatik olarak yedeklenecek biçimde programlayabilirsiniz ![]() DVD’ye yazma seçeneği sunar ![]() dosyalarınızı kurtarma seçeneğine de sahip olursunuz ![]() Nero BackItUp ve Burn Essentials yazılımı Windows XP, Vista ve Windows 7 ile uyumludur (Mac işletim sistemi ile uyumlu değildir) ![]() Verbatim Store 'n' Go Taşınabilir Sabit Sürücüleri, Green Button enerji tasarruf yazılımı ile birlikte de gelebilir ![]() sabit sürücü kullanımda değilken dönmesini engelleyerek verimliliği artırır ve enerji tasarrufu sağlar ![]() 3 “Uyku Ayarlama” seçeneği vardır ![]() kullanımdan sonra başlayacak şekilde ayarlayabilir veya bu süreyi 10 dakikalık artışlarla 120 dakikaya kadar ayarlayabilirsiniz ![]() Masaüstündeki Green Button simgesini çift tıklayarak sürücüyü hemen beklemeye alabilirsiniz ![]() disk’ (Diski Hiçbir Zaman Beklemeye Alma) şeklinde de ayarlayabilirsiniz ![]() Verbatim 2 Yıl Garanti Ürün Numarası: 53029 Kapasite: 500GB Arabirim: USB 3 ![]() Ürün Boyutları: 121mm x 80mm x 15mm Ürün Ağırlığı: 150g USB 3 ![]() Belgelerinizi ve verilerinizi ev ile ofis arasında kolayca aktarın Tüm dosyalarınızı PC ya da dizüstü bilgisayarınızla yedekleyin ve depolayın USB tak kullan (ek güç kaynağı gerekmez) Şık ince tasarım masa üstüne uyum sağlar ve kolay taşıma olanağı sunar “Nero BackItUp ve Burn Essentials” yazılımı ile Bilgisayarınızdan/Diz üstü bilgisayarınızdan taşınabilir sabit sürücünüze kendi “yedeklemenizi” yapabilirsiniz Güç: USB 3 ![]() Arayüz: USB 3 ![]() ![]() Veri Aktarım Hızı: 4800 Mbit/saniyeye kadar (USB Veri Yolu Hızı) Dönüş Hızı: 5400 rpm Önbellek: 8 MB veya daha fazla Verbatim Store n Go taşınabilir sabit sürücü, USB 3 ![]() arayüz kullanarak yüksek performanslı depolama sağlar ![]() hızı temel alındığında USB 3 ![]() ![]() aktarım hızı sunarak ihtiyaç duyulduğu anda çok hızlı veri aktarımı sağlar ![]() Dijital ve günlük olarak kullandığınız çalışma dosyalarınızı bu 'gerçekten taşınabilir' sürücüye depolayarak taşıyın ![]() bilgisayarlara mükemmel uyum sağlar ve şık tasarımı modern bir masa üstünü güzelleştirir ![]() Store n Go taşınabilir sabit sürücü, güç beslemesini USB 3 ![]() yolundan (1 x USB 3 ![]() bilgisayarınızdaki tüm USB 2 ![]() olarak uyumludur ![]() sadece takın ve kullanın ![]() Store ‘n’ Go Taşınabilir Sabit Sürücüler FAT32 olarak biçimlendirilmiştir, size bunları Windows ve Mac işletim sistemlerinde kullanmaya olanak verir ![]() Daha fazla güvenlik için, dizüstü bilgisayarınızı veya bilgisayarınızın sabit sürücüsünü yedeklemeye yardımcı olmak üzere Nero BackItUp ve Burn Essentials yazılımı sağlanmıştır ![]() içerisinde 3 uygulama sunar ![]() sürücülerinizi istediğiniz zaman yedekleyebilir veua daha fazla güvenlik için belirlenen bir zamanda otomatik olarak yedeklenecek biçimde programlayabilirsiniz ![]() DVD’ye yazma seçeneği sunar ![]() dosyalarınızı kurtarma seçeneğine de sahip olursunuz ![]() Nero BackItUp ve Burn Essentials yazılımı Windows XP, Vista ve Windows 7 ile uyumludur (Mac işletim sistemi ile uyumlu değildir) ![]() Verbatim Store 'n' Go Taşınabilir Sabit Sürücüleri, Green Button enerji tasarruf yazılımı ile birlikte de gelebilir ![]() sabit sürücü kullanımda değilken dönmesini engelleyerek verimliliği artırır ve enerji tasarrufu sağlar ![]() 3 “Uyku Ayarlama” seçeneği vardır ![]() kullanımdan sonra başlayacak şekilde ayarlayabilir veya bu süreyi 10 dakikalık artışlarla 120 dakikaya kadar ayarlayabilirsiniz ![]() Masaüstündeki Green Button simgesini çift tıklayarak sürücüyü hemen beklemeye alabilirsiniz ![]() disk’ (Diski Hiçbir Zaman Beklemeye Alma) şeklinde de ayarlayabilirsiniz ![]() Verbatim 2 Yıl Garanti Ürün Numarası: 53029 Kapasite: 500GB Arabirim: USB 3 ![]() Ürün Boyutları: 121mm x 80mm x 15mm Ürün Ağırlığı: 150g USB 3 ![]() Belgelerinizi ve verilerinizi ev ile ofis arasında kolayca aktarın Tüm dosyalarınızı PC ya da dizüstü bilgisayarınızla yedekleyin ve depolayın USB tak kullan (ek güç kaynağı gerekmez) Şık ince tasarım masa üstüne uyum sağlar ve kolay taşıma olanağı sunar “Nero BackItUp ve Burn Essentials” yazılımı ile Bilgisayarınızdan/Diz üstü bilgisayarınızdan taşınabilir sabit sürücünüze kendi “yedeklemenizi” yapabilirsiniz Güç: USB 3 ![]() Arayüz: USB 3 ![]() ![]() Veri Aktarım Hızı: 4800 Mbit/saniyeye kadar (USB Veri Yolu Hızı) Dönüş Hızı: 5400 rpm Önbellek: 8 MB veya daha fazla Ürünün Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 01 ![]() ![]() 82,00 USD + KDV 179,56 TL |
![]() |
![]() |
|