![]() |
İzgara Dana Pirzola Nasıl Yapılır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İzgara Dana Pirzola Nasıl YapılırIzgara Dana Pirzola Tarifi Izgara Dana Pirzola nasıl yapılır Malzemeler 2 parça dana pirzola 1 tatlı kaşığı biberiye 2 çorba kaşığı zeytin yağ Tuz, karabiber Garnitür için, 1 adet közlenmiş kırmızı biber 1 adet soğan 1 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı bal 1 tatlı kaşığı elma sirkesi 5 yaprak fesleğen 2 dilim ekmek Izgara Dana Pirzola Yapılışı Biberiye, zeytinyağ, tuz ve kara biberi derin bir kapta karıştırın ![]() Etleri karışıma batırıp, iyice yedirin ![]() Buzdolabı poşetine etleri koyup, 20 dakika bekletin ![]() Közlenmiş kırmızı biberi doğrayın ![]() Derin bir kasede biber, sarımsak, bal, sirke ve zeytinyağını karıştırın ![]() Soğanı piyazlık doğrayıp sirkeli karışıma ekleyin ![]() Etleri sürenin sonunda dolaptan çıkarın ![]() Dumansız ızgarada önlü arkalı pişirin ![]() Ekmekleri küp küp doğrayıp, ızgarada etlerin yanına koyun ![]() Pişen ekmekleri sirkeli karışıma ilave edip karıştırın ![]() Servis tabağına eti ve hazırladığınızı garnitürü alın ![]() Sıcak olarak servis yapın ![]() Afiyet olsun |
![]() |
![]() |
|