![]() |
Nohut Ve Fasulye Pişirmenin Püf Noktası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nohut Ve Fasulye Pişirmenin Püf NoktasıNohut ve fasulye pişirmenin Püf noktası Kuru fasulye atalarımızdan bugüne evlerimizde severek tükettiğimiz bir yemektir ![]() ![]() ![]() ![]() 10:52 | 12 Temmuz 2011 Yorum YazArkadaşına gönderSitene EkleYazdır Paylaş 45 Fasulye lif açısından oldukça zengin bir besin maddesidir ![]() ![]() ![]() ![]() Fasulye ve nohut gibi hububatlar, gaz yapmamayı için bir gece önceden ıslatılmalıdır ![]() ![]() ![]() ![]() Bazı tariflere göre bu suyun içerisine karbonat veya tuz atılır ![]() Kuru fasulyeye asıl tadını veren soğan-domates harcına bir kaç adet yeşil biber de katabilirsiniz ![]() ![]() Fasulye için et seçerken kuşbaşı dana etini tercih edin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|