![]() |
Ağzı Acık Börek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ağzı Acık BörekMALZEMELER 1 kg ![]() 1 yemek kaşığı sirke 1 çay kaşığı tuz Su Margarin İç Malzemesi İçin; 750 gr ![]() 4 adet yumurta 1 demet maydanoz HAZIRLANIŞI Un, tuz, sirke ve suyu bir kabın içine katarak kulak memesi yumuşaklığında hamur yapılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İçinin Yapılışı; Bir kasede beyaz peynir rendelenir ![]() ![]() ![]() Artık hamura şekil verilecektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzerine bir fırça ile margarin sürüldükten sonra pişirilir ![]() |
![]() |
![]() |
|