![]() |
Kızarmış Muz Tatlısı Hazırlanışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kızarmış Muz Tatlısı HazırlanışıKızarmış Muz Tatlısı Tarifi Kızarmış Muz Tatlısı nasıl yapılır Kızarmış Muz Tatlısı malzemeleri: 3 adet orta boy muz 15 gr teremyağ ballı 1/2 portakal 1 çorba kaşığı esmer şeker 2 çorba kaşığı krema 1 çorba kaşığı kabak çekirdeği Kızarmış Muz Tatlısı yapımı: Portakalın suyunu çıkartın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ardından tavayı tekrar ateşe alıp baloncuklar oluşana kadar daha kızartın ![]() ![]() ![]() Afiyet olsun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|