![]() |
Baharatlı Çin Bifteği Tarifi - Baharatlı Çin Bifteği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Baharatlı Çin Bifteği Tarifi - Baharatlı Çin BifteğiBaharatlı Çin Bifteği Tarifi - Baharatlı Çin Bifteği Yapılışı-Baharatlı Çin Bifteği Malzemeleri Baharatlı Çin Bifteği Malzemeleri 750 gr biftek 3 çorba kaşığı margarin 2 adet kuru soğan 2 diş sarımsak 1'er tatlı kaşığı zencefil, pul biber, karabiber, tuz, tarçın, kimyon 1 çay bardağı sirke 1 su bardağı et suyu 1 çorba kaşığı hardal Yapılışı Margarin eritilir, toz zencefil atılır, kokusu çıkınca doğranmış biftek eklenir, suyunu salıp çekince piyaz şeklinde doğranmış soğan katılır, soğan yumuşayınca baharatlar eklenir, karıştırılır, sirke, et suyu eklenir, kapağı kapalı olarak orta ateşte yarım saat pişirilir |
![]() |
![]() |
|