![]() |
İtalyan Usulü Sebze Çorbası Tarifi - İtalyan Usulü Sebze Çorbası Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İtalyan Usulü Sebze Çorbası Tarifi - İtalyan Usulü Sebze Çorbası Yapılışıİtalyan Usulü Sebze Çorbası Tarifi - İtalyan Usulü Sebze Çorbası Yapılışı - İtalyan Usulü Sebze Çorbası Malzemeleri Servis: 4 kişilik Malzemeler: 2 adet kabak 2 adet havuç 3 adet taze patates 6 -8 adet taze fasulye 1 adet kereviz 1 adet sarıbiber 1 adet kırmızı kapya biber 1 adet yeşilbiber 1 adet pırasa 2 çorba kaşığı zeytinyağı 1/2 demet fesleğen 5 su bardağı su Tuz, karabiber Rendelenmiş parmesan peyniri Yapılışı: Sebzeleri yıkayıp temizledikten sonra küp şeklinde doğrayın Fesleğen yapraklarını jülyen doğrayın Tencerede zeytinyağını ısıtın Sırayla havuç, pırasa, taze fasulye, biberler, kereviz, patates ve kabağı ilave edin Tüm sebzeleri 3-4 dakika kavurun Su, tuz ve karabiber ilave edip kaynatın Ocaktan almadan fesleğeni ekleyip karıştırın Kaselere paylaştırın Rendelenmiş parmesan peyniri ile servis yapın Besin Değeri: 1 porsiyonunda 125 kalori |
![]() |
![]() |
|