![]() |
Ünlülerin Zayıflama Çorbaları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ünlülerin Zayıflama ÇorbalarıÜnlülerin Zayıflama Diyetleri - Ünlşüler Kilolarını Nasıl Verebiliyorlar CHARLIZE THERON �Bir filmim için yedi kilo vermem gerektiğinde alkol ve nişastalı gıdaların tamamen yasak olduğu akşam 17:00�den sonra da hiçbir şey yiyemediğim Draconian diyetine girdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HALLE BERRY �Ben diyabet hastasıyım o yüzden kilo almamak için yaptığım spor artık hayatımın bir parçası oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BRITNEY SPEARS �Çok çalıştığım için yüksek besin değeri olan ve bana enerji verebilecek gıdalar tüketmeye çalışıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CATHERINE ZETA-JONES �Karbonhidratlı gıdaların tamamen kesilip sebze ve meyvelerinse kısıtlı tüketilmesini öneren Atkins diyetinin bende çok işe yaradığını söyleyebilirim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ELIZABETH HURLEY �Birkaç yıl önce kan grubuna göre belirlenen özel bir diyet sayesinde şaşılacak miktarda kilo vermiştim ![]() ![]() ![]() ![]() JANET JACKSON �Abim Michael kendimi bildim bileli kiloma takıktır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() JENNIFER ANISTON �Sadece bir diyet olarak değil yaşam tarzı olarak Zone yöntemini tercih ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MADONNA �Vejetaryen olduğum için bolca çiğ sebze tüketiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RENEE ZELLWEGER �Bridget Jones�un Günlüğü filmi için aldığım kilolardan kurtulmak amacıyla hiç karbonhidrat içermeyen bir diyete girmiştim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() JENNIFER LOPEZ �Sabahları kahvaltıda yumurta beyazı öğlenleri karbonhidrat ağırlıklı yiyecekler akşamlarıysa salata yiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aynı zamanda İsrail savunma kuvvetlerinde kullanılan resmi bir dövüş tekniği ![]() renee zellweger nasıl zayıfladı ünlüler nasıl zayıfladı zayıf ünlüler ünlüler nasıl zayıf kalıyor nasıl zayıfladılar en zayıf ünlüler catherine zeta jones nasıl zayıfladı ünlülerin rejimleri catherine zeta jones zayıfladı renÃe zellweger nasıl zayıfladı renee zellweger diyeti çok zayıf ünlüler catherina zeta jones nasıl zayıfladı rene zellweger nasıl zayıfladı britney spears nasıl zayıfladı |
![]() |
![]() |
|