Ünlülerin Zayıflama Çorbaları |
08-31-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ünlülerin Zayıflama ÇorbalarıÜnlülerin Zayıflama Diyetleri - Ünlşüler Kilolarını Nasıl Verebiliyorlar CHARLIZE THERON �Bir filmim için yedi kilo vermem gerektiğinde alkol ve nişastalı gıdaların tamamen yasak olduğu akşam 17:00�den sonra da hiçbir şey yiyemediğim Draconian diyetine girdim Bunun yanında bol bol yoga yaptım ve koştum Bu benim için pek eğlenceli bir dönem olmadı çünkü bunların hiçbiri kendi tercihim değil yönetmenin isteği üzerine yaptığım şeylerdi Ayrıca bu şiddette bir diyet vücudu yorgun düşürüp direnci zayıflatıyor Benim tercihimi sorarsanız; ben genellikle 36 beden civarındayımdır ve kilomdan da gayet memnunum� HALLE BERRY �Ben diyabet hastasıyım o yüzden kilo almamak için yaptığım spor artık hayatımın bir parçası oldu Çok fazla diyet kola içiyorum Aslında insanlar kola değil su içmemi tavsiye ediyorlar ama pek bu alışkanlığı edinemedim En çok yaptığım egzersiz koşu bandında koşmak kollarımı ve üst gövdemi sıkılaştırmak için ağırlık çalışmaları yapmak Ayrıca kalça ve popo sıkılaştırıcı egzersizler yapıyorum Bir de Hintli bir şifacıdan öğrendiğim bitki karışımlarını içiyorum Arkadaşlarım önce buna çok güldüler ama bir buçuk yılın sonunda insülin iğnelerini yapmama gerek olmayacak şekilde işe yaradı!� BRITNEY SPEARS �Çok çalıştığım için yüksek besin değeri olan ve bana enerji verebilecek gıdalar tüketmeye çalışıyorum Mısır gevreğiSezar salatası çorba gibi hem tokluk veren hem de kilomu kontrol etmemi sağlayan yiyecekler tercih ediyorum Özgürce hamburger ve hindili sandviçler yiyememekse en zorlandığım şey Streching yapmayı ve mekik çekmeyi seviyorum ama çok egzersiz yapmak bacaklarımı kaslandırıp kalınlaştırıyor Dans etmek beni formda tutuyor Bunun dışında her gün yoga yapıyorum En sonunda da kendimi az yağlı kurabiyeler ve dondurmayla ödüllendiriyorum� CATHERINE ZETA-JONES �Karbonhidratlı gıdaların tamamen kesilip sebze ve meyvelerinse kısıtlı tüketilmesini öneren Atkins diyetinin bende çok işe yaradığını söyleyebilirim Çünkü bu diyete göre et sosis peynir tereyağ yumurta yiyebiliyor hatta akşam yemeğiyle birlikte bir kadeh şarap bile içebiliyorum Tek dikkat etmem gereken karbonhidrat bazlı sebzeler ve patates yememek Bu aslında benim için çok da kolay değil çünkü vazgeçemediğim birçok yiyecek karbonhidrat içeriyor Mesela hayatımı ekmek ve peynir yiyerek geçirebilirim Bu zaafla baş etmek için akşamları saat 17:00�den sonra karbonhidrat yemiyorum ve çok faydasını gördüm Egzersiz olaraksa en çok yapıyorum Bu sporu dizlerinizi kırık bir şekilde yaptığınız için bacak kaslarını çok iyi çalıştırıyor ve sıkılaşmaya yardımcı oluyor� ELIZABETH HURLEY �Birkaç yıl önce kan grubuna göre belirlenen özel bir diyet sayesinde şaşılacak miktarda kilo vermiştim Kan grubum 0 RH Pozitif olduğu için mönüsünde yoğunlukla et bulunan bir diyetti bu Disiplinli ve yoğun bir egzersiz programıyla birlikte götürülmesi gereken bu diyet gerçekten çok işime yaramıştı En önemli kuralsa süt ürünlerinden uzak durmak� JANET JACKSON �Abim Michael kendimi bildim bileli kiloma takıktır Açıkçası iştahlı bir bünyem var ve yemeği seviyorum Ama 900 kalorilik vejetaryen diyetimi; boks koşu ve mekik egzersizleriyle birlikte uyguladığımda vücudumdaki incelmeyi ve kaslanmayı görmek de beni çok mutlu ediyor Şu anda haftada altı gün günde iki buçuk saatimi spor yapmaya ayırıyorum Anoreksiya ve Blumia hastalıklarını da tamamen yenmiş durumdayım İnce olmak ancak yemeğe sağlık çerçevesinde kısıtlamalar getirilerek başarıldığında insanı mutlu ediyor Bunu iyice anladım Şimdi bol bol sebzetavuk ve balık yiyorum Yağ krema peynir gibi besinlerden uzak duruyorum� JENNIFER ANISTON �Sadece bir diyet olarak değil yaşam tarzı olarak Zone yöntemini tercih ediyorum Dr Barry Sears�ın keşfi olan bu beslenme alışkanlığının temeli besin dengesinde yatıyor Yüzde 40 karbonhidrat yüzde 30 protein ve yüzde 30 yağ tüketiyorsunuz Kısacası şekerli ve nişastalı gıdaları azaltırken et ve sebze tüketiminizi artırıyorsunuz Mesela kahvaltıda yumurta yoğurt ya da kek öğlen yemeğinde salata akşam yemeğindeyse tavuk balık ya da kırmızı et yiyebilirsiniz Ekmek ve makarnadan uzak durmanız gerekiyor Spor desteği olaraksa sadece haftada üç kez birer saatlik kardiyo egzersizleri yapıyorum Zaten ailem Yunan kökenli olduğu için kalçamın çok da küçük olmaması gerekiyor!� MADONNA �Vejetaryen olduğum için bolca çiğ sebze tüketiyorum İtalyan yemeklerini çok severim özellikle sebze çorbası ve Sezar salatası favorilerim İçinde hayvansal yağlar olmasına rağmen Fig Newton bisküvilerimden vazgeçemiyorum Spor konusunda verebileceğim en önemli tavsiye aşırıdan kaçınmanız Uzun yıllar boyunca antrenörlerim bana gereğinden fazla egzersiz yaptırdılar Sonradan fark ettim ki bu vakit kaybından başka bir şey değil Şimdi sadece bir buçuk saatimi yoga yapmaya ayırmaya başladım" RENEE ZELLWEGER �Bridget Jones�un Günlüğü filmi için aldığım kilolardan kurtulmak amacıyla hiç karbonhidrat içermeyen bir diyete girmiştim Ayrıca yoğun bir egzersiz programım vardı ve yoga dersleri alıyordum Çok fazlı tatlı sevmiyor olmam da bu süreci hızlandıran bir etken oldu sanıyorum Şanslıyım ki; dondurma kurabiye gibi alışkanlıklarım yoktur Sadece kısa bir dönem fıstık ezmeli kekleri o kadar çok seviyor ve yiyordum ki benim için bağımlılık olmuşlardı� JENNIFER LOPEZ �Sabahları kahvaltıda yumurta beyazı öğlenleri karbonhidrat ağırlıklı yiyecekler akşamlarıysa salata yiyorum Vazgeçemediğim alışkanlığımsa kahvenin yanında yediğim kurabiyeler Vücudumun fit kalması için çalışıyorum kendime bakıyorum ama asla anoreksik bir fiziğe sahip olmak istemem Aerobik ve kas çalışmalarından oluşan düzenli bir egzesiz programım var Enough filmimin çekimlerinden önce Krav Maga�dan dövüş sanatları dersi aldım Mükemmel bir kardiyo çalışması olan bu spor aynı zamanda İsrail savunma kuvvetlerinde kullanılan resmi bir dövüş tekniği� renee zellweger nasıl zayıfladı ünlüler nasıl zayıfladı zayıf ünlüler ünlüler nasıl zayıf kalıyor nasıl zayıfladılar en zayıf ünlüler catherine zeta jones nasıl zayıfladı ünlülerin rejimleri catherine zeta jones zayıfladı renÃe zellweger nasıl zayıfladı renee zellweger diyeti çok zayıf ünlüler catherina zeta jones nasıl zayıfladı rene zellweger nasıl zayıfladı britney spears nasıl zayıfladı |
|