![]() |
Muzlu Kek |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Muzlu KekMalzemeler
Sütü ısıtıyoruz ve limon suyunu ekleyerek 15 dakika bekletiyoruz ![]() Yumurta, toz şeker, vanilya ve oda sıcaklığında yumuşamış tereyağını mikserle çırpıyoruz ve limonlu sütü ekliyoruz ![]() ![]() ![]() Kek kalıbını yağlayıp hamuru kalıba döküyoruz ve 180 C’ye ısıttığıız fırında pişiriyoruz ![]() ![]() Ben hamurun yarısını ayırıp, 2 kaşık kakao ekledim ve kek kalıbına kakaolu ve sade karışımı alacalı olarak döktüm ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Muzlu Kek |
![]() |
![]() |
#2 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Muzlu Kekkekimin üzerini bununla kaplayarak servis ettim ![]() Biz hiç görmedik? Böyle güzel tarifleri koyuyorsunuz bir yapalım forumdaki arkadaşlara da ikram edelim deseniz:) Latife bir yana güzel görünüyor denemek lazım teşekkürler Şengül ![]()
__________________
|
![]() |
![]() |
|