Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
şampiyonluk, şenerin, şifresi

Şener'in Şampiyonluk Şifresi !

Eski 02-10-2009   #1
[KAPLAN]
Icon47

Şener'in Şampiyonluk Şifresi !

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, hafta sonu oynanacak olan kritik Beşiktaş maçını kazanmaları halinde ligde çok daha iddialı olacaklarını belirterek, "Şampiyonluğun anahtarı Beşiktaş ve Galatasaray'la oynayacağımız derbi maçlarda gizli" dedi

"ŞAMPİYONLUĞUN SON HAFTAYA KALACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM"

Turkcell Süper Ligi'nde uzun bir aradan sonra ilk kez zirve yarışı veren Trabzonspor'da Başkan Sadri Şener, şampiyonluğun anahtarının Beşiktaş ve Galatasaray ile oynayacakları maçlarda gizli olduğunu söyledi Şener, bu nedenle hafta sonu oynayacakları Beşiktaş maçının çok önemli olduğunu belirterek, "Bu maçı geçtikten sonra ligde birbirinden zorlu bir çok maç oynayacağız Ancak Beşiktaş ve Galatasaray ile oynayacağımız derbi maçları kazanırsak çok daha iddialı oluruz Son hafta Fenerbahçe ile oynayacağız ama o maça kadar şampiyonun belli olacağını düşünüyorum Yani şampiyonluğun son haftaya kalacağını düşünmüyorum Sivasspor maçında ise bu sene çok daha farklı bir Trabzonspor olarak sahaya çıkacağız" dedi

"HOCAMIZLA YOLUMUZA AYNEN DEVAM EDİYORUZ"

Şener, Teknik Direktör Ersun Yanal'ın sözleşmesinin sürekli olarak gündeme getirilmesinin art niyetli bir davranış olduğunu da belirterek, "Trabzon'da şu anda takımla ilgili bir konu kalmadığından sürekli olarak Ersun hoca ortaya atılıyor Biz liderliğe oynayan bir takımız ve dolayısıyla hocayla hiçbir sorunumuz yok Ersun hocayla yolumuza aynen devam ediyoruz Şu anda mukaveleyle onun aklını karıştırmak istemiyoruz Hocayla ilgili bir sorunu olan bana gelsin" şeklinde konuştu

"İSTANBUL TAKIMLARI KOLAY KOLAY PES ETMEZ"

İstanbul takımlarının şampiyonluk yarışından kolay kolay vazgeçmeyeceğini de söyleyen Şener, "Bu sezon İstanbul takımlarının formsuz oluşundan ziyade bizim formda oluşumuz önemli İstanbul takımları göze hitap edici bir oyun oynamamalarına rağmen çok kolay pes etmeyeceklerdir Dolayısıyla şampiyonluk yarışının çok zevkli geçeceğini düşünüyorum" dedi

"HİÇBİR İŞİMİ YARIM YAPMAM"

Şener, taraftarların desteğinin kendilerine fazlasıyla güç verdiğini de vurgulayarak, "Taraftarlarla yaşıyoruz Bir şeye imza atarken hep onların desteğiyle imza atıyorum ve bizi asla yarı yolda bırakmayacaklarını biliyorum Bu yüzden hiçbir işimi yarım yapmıyorum Sezon başından itibaren zirve mücadelesinin içerisinde olacağımızı ve takımı Avrupa kupalarına taşıyacağımızı söylemiştik Sezon sonunda bu sözümüzü tutmak en önemli hedeflerimizden bir tanesi" diye konuştu

"YATTARA BEŞİKTAŞ MAÇINDA PATLAMA YAPACAĞINA SÖZ VERDİ"

Şener, Gineli futbolcu İbrahima Yattara'nın daha iyi olacağına inandığını da belirterek, "Biz ona her istediğini veriyoruz Yönetim açısından hiçbir sıkıntısı yok Takım içerisinde de bir sorunu yok Kendisini toparlayacaktır Takım arkadaşlarına ve hocasına, 'Beşiktaş maçında patlama yapacağım' diye söz vermiş Bu sözünü yerine getireceğini umuyoruz Her futbolcumuza olduğu gibi ona da güveniyoruz" dedi

HAZIRLIKLAR TAM GAZ SÜRÜYOR

Trabzonspor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı kondisyon çalışmasıyla sürdürdü Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana milli takım kamplarında bulunan Gökhan, Onur, Song, Cale ve sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı doktor kontrolünde çalışan Ferhat Çökmüş katılmadı Bordo - mavili takım sabah antrenmanında sahada gerçekleştirdiği ısınma ve koordinasyon haraketlerinin ardından kondisyon salonuna geçerek çalışmalarını tamamladı Sahada yapılan idman sırasında futbolcular daha önceden yaptıkları şekilde güreşe benzer bir çalışma da yaptı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com