Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dua, etkili, için, muhabbet

Muhabbet İçin Etkili Dua

Eski 08-31-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Muhabbet İçin Etkili Dua

Muhabbet için etkili dua

Muhabbet ve celp için fatiha suresi ile yapılan bu etkili dua yöntemi Allah'ın izniyle isteğinizi yerine getirecektir Rabbimiz tüm Müslümanların hayırlı olan dualarını inşallah kabul eyler Allah'a ve dine inanarak kalpten okuduğunuzda Allah eğer hakkınızda hayırlısı ise en kısa zamanda duanızı kabul edecektir

pazartesi günü afitap saatinde bir kağıda yazıla,bir pak yerde bir taş altına gömüle

Yuhibbinehüm tehubbillahü vellezine amenü eşeddi hayyen eyyeküm bağladım filanın başını falanın başı ileElhamdülillahi rabbil alemin bağladımfilanın gönlünü falanın gönlü ile Errahmanirrahim bağladım filanınsol elini falanınsağ eli ileIyyake nabüdü ve iyyake nesteiyn bağladım filanın ayaklarını falanınayakları ileİhdinassıratalmustakiym sıratelezine en amte aleyhim bağladımfilanın sol ayağını falanın sağ ayağı ile gayrilmağdubi aleyhim veleddalin amin bağladım filanın sağ ayağını filanın sol ayağı ile

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com