Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, dua, için, iyi, yaşamak

İyi Aşk Yaşamak İçin Dua

Eski 08-31-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İyi Aşk Yaşamak İçin Dua

İyi Aşk Yaşamak İçin Dua

Kızların ve erkeklerin talibi çıkması, hayırlısından kısmet bulmaları için bu mübarek sureyi on sekiz (18) kere okursa tez zamanda bir kısmeti çıkar

CUMA SURESİ

Bismillâhirrahmânirrahîm

Yusebbihu lillâhi mâ fîs semâvâti ve mâ fîl ardıl melikilkuddûsil azîzil hakîmhuvellezî bease fîl ummiyîne resûlen minhum yetlû aleyhim âyâtihî ve yuzekkîhim ve yuallimuhumul kitâbe vel hikmeh ve in kânû min kablu le fî dalâlin mubînve âharîne minhum lemmâ yelhakû bi him, ve huvel azîzul hakîmzâlike fadlullâhi yu?tîhi men yeşâ? vallâhu zulfadlil azîmmeselul lezîne hummilût tevrâte summe lem yahmilûhâ kemese lil hımâri yammilu esfârâ, bi?se meselul kavmillezîne kezzebû bi âyâtillâh, vallâhu lâ yehdîl kavmez zâlimînkul yâ eyyuhellezîne hâdû in ze?amtum ennekum evliyâu lillâhi min dûnin nâsi fetemen nevul mevte in kuntum sâdikînve lâ yetemen nevnehû ebeden bi mâ kaddemet eydîhim, vallâhu alîmun biz zâlimînkul innel mevtellezî tefirrûne minhu fe innehu mulâkîkum summe tureddûne ilâ âlimil gaybi veş şehâdeti fe yunebbiukum bi mâ kuntum ta?melûnyâ eyyuhellezîne âmenû izâ nûdîe lis salâti min yevmil cumu?ati fes?av ilâ zikrillâhi ve zerul bey?, zâlikum hayrun lekum in kuntum ta?lemûn fe izâ kudîetıs salâtu fenteşirû fîl ardı vebteguû min fadlillâhi vezkurullâhe kesîren leallekum tuflihûnve izâ re?ev ticâreten ev lehveninfeddû ileyhâ ve terekkûke kâimâ, kul mâ indallâhi hayrun min ellehvi ve min etticâreh, vallâhu hayrur râzîn

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com