Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cuma, dilek, duası, için

Her Dilek İçin Cuma Duası

Eski 08-31-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Her Dilek İçin Cuma Duası

her dilek için cuma duası

arkadaslar merhaba öncelikle ablam tarafindan bizzat denenmis ve herseferinde denedigi ehrsey olmus ve her yapmasindada kabul oluyormus bana simdi diceksinizki sen neden denemedin yada bilmiosun biraz önce sans eseri ögrendim bende ondan sitede bulunan bir arkadasim icin dua etmeisni sitedim oda bana ben bu dualair okuyorum oluyor yaparim diynce ögrendim simdi gelelim duaya yalniz icten ve kalpten inanarak yapmaniz gerekiyorRabbim dualairnizi kabul etsin ben de bu cuma dneiycem insallah ablam surekli yaptigini ve her derdinde bisi oldugunda bunu yaptiginda hayirli ise oldugunu söyledi msnde yazar ayzmaz hemen kopyaladim yazmlarda hata olabilir yanlis algilamayin ltfen duznelme falan yapmadim

cuma gunu cuma namazindan önce sela ıle ezan arası

Allah rızası için 2 yada 4 rekat

namaz kılanacak

namaza baslamadan önce peygamberımıze salavat getırelecek ve dılegını soyleyıp namaza duracan

namaza bıttıkten sıonra slm verdıkten sıonra secdeden kalkmadan salavat getrıp dılegını soyleyıp elham ayetel kursı ve kadir suresını okuyup tekrar salavt getırıp dılegını muradını soyleyıp duanı yapıosun ve secdeden kalkıosun

bu duanın her dilek için faydalı olduğu söylenir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com