Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bozmak, budur, dua, için, sihir

Sihir Bozmak İçin Dua Budur

Eski 08-31-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

üzerinizde büyü ve sihir olduğunu biliyorsanız yani eminseniniz sahih olan bu terkipten faydalanabilirsiniz değerli kardeşlerimiz Allah cc izniyle büyü ve sihirden arınız inşallah

uygulanacak yöntem şöyledir

Birbuçuk metre kadar uzunluğunda bir ipe çözülmesi kolay 202 adet düğüm at Sihirli olan kimsenin önüne su dolu bir bardak koy Sihirli olan kimse düğümlü ipi eline alıp,

Besmele ile Felak suresini okur ve ilk düğüme üfürüp, hemen düğümü çözer Düğümü çözerken, ''Bana yapılan sihri çözdüm'' der Ardından Besmele ile Nas suresini okur ve ikinci düğüme üfleyip, hemen düğümü çözer Düğümü çözerken ''Benim için

yapılan sihri çözdüm'' der Böylece Besmele ile Felak ve Nas sure lerini okuyup, bütün düğümleri çözdükten sonra ipi bardaktaki suya bırakır Bu suyu sihirli olan kimse içtikten sonra ipi ateşte yakarsın Sihirli olan kişi suyu içtikten sonra kendisinde büyük bir hafiflik ve sevinç hisseder Zaman ilerledikçe Allah' ın izniyle eski sihhatine kavuştuğunu müşahede eder Bu uygulama defalarca tecrübe edilmiş olup, sahihtir Birçok kimse bu uygulama ile sihrin tesirinden kurtulmuştur Bunun kıymetini bilmeli ve sihirli olan

kimselerden gizlememelidirler Başlangıçta çekilen Besmele-i şerif yeterlidir Daha sonra Besmele çekilmesede olur Ama okuma esnasında aralık yerde başka biri Üzerlik buhuru yakmalıdır

sorularınız olursa konuya yazarsınız

selametle

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com