![]() |
Mezardan Önce annenize koşun !! |
![]() |
![]() |
#1 |
bonsoir
|
![]() Mezardan Önce annenize koşun !!Askerlik arkadaşım Dan ile onun metalik mavi arabasına portatif soğutucumuzu ,eski kotlardan keserek yaptığımız şortlarımızı ve tişörtlerimizi koyup Fort Mcellan askeri üssününana kapısından çıkışımızdan bu yana tam 26 yıl geçmişti ![]() ![]() ![]() ![]() Aylardan mayıstı ve hava çok güzeldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arabaya döndüğümde Dan'in yüzündeki ifadeden onunda benim gibi suçluluk duyduğunu anladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dan'e baktım küçük çocuğun elinde çiçeklerle gururla dükkündan çıkmasına ve babasının arabasına binmesini izledik birlikte ![]() Çiçekçi "Siz nasıl bir şey istiyorsunuz?"diye sordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dan " Pazar akşamı 5 te alırım seni !! " dedi,annemin evine bıraktı beni ![]() ![]() ![]() Çocuklar ana-babalarının kötü örnekleriyle bozulmaya devam ettikçe yeni bir dünya kurulamazz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DostÇa KalıN ![]() alıntı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|