Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
annenize, koşun, mezardan, önce

Mezardan Önce annenize koşun !!

Eski 02-08-2009   #1
bonsoir
Icon1861

Mezardan Önce annenize koşun !!

Askerlik arkadaşım Dan ile onun metalik mavi arabasına portatif soğutucumuzu ,eski kotlardan keserek yaptığımız şortlarımızı ve tişörtlerimizi koyup Fort Mcellan askeri üssününana kapısından çıkışımızdan bu yana tam 26 yıl geçmiştiElimizde hafta sonu izin belgelerimizle ve ordudan aldığımız harçlıklarımızla floridaya doğru yola koyuldukSahilde hoşça vakit geçirmeye karar vermiştik

Aylardan mayıstı ve hava çok güzeldiArabanın üstünü ve müziği sona kadar açmıştıkBirmingham a varınca mola vedip anneler gününü kutlamak için telefon etmek istedikAnnem alış-verişten yeni dönmüştüSesinden bu özel günü ailemle birlikte geçiremiyeceğim için sesi üzgündü ,anladım"İYi yolculuklar ,dikkatli gidin seni çok özleyeceğiz "dedi

Arabaya döndüğümde Dan'in yüzündeki ifadeden onunda benim gibi suçluluk duyduğunu anladımOturduk düşündük ve annelerimize çiçek göndermeye kararverdikBirmingham'ın güneyinde bir otoparka arabamızı park ettikten sonra en yakın çiçekçiye gittikGöndereceğimiz çiçeklere birer not yazıp haftasonumuzu annemiz yerine sahilde geçireceğimiz için kapıldığımız suçluluk duygusunu hafifletmeye çalıştık Çiçekçi küçük bir erkek çocuğunun belliki annesine çiçek seçmesinde yardımcı oluyorduBir kenarda çiçeklere eklenecek notlarımızı yazarak bekledikDenize ve sahile bir an önce kavuşmak için sabırsızlanıyoırduk"Annemin bu çiçekleri çok seveceğinden eminim!!" Dedi küçük çocuk,"Annem karanfilleri çok severdiMezarlığa gitmeden önce !!" diye sözlerini sürdürdü,"Bahçemizden kopardığım çiçekleri de ekleyeceğim"

Dan'e baktım küçük çocuğun elinde çiçeklerle gururla dükkündan çıkmasına ve babasının arabasına binmesini izledik birlikte

Çiçekçi "Siz nasıl bir şey istiyorsunuz?"diye sorduKüçük çocuk onu da çok duygulandırmıştı sesi titriyordu"sanırım istemiyoruz!!"dedi Dan Yazdığımız notları çöp kutusuna attık Ve dükkandan çıkıp arabaya bindik

Dan " Pazar akşamı 5 te alırım seni !! " dedi,annemin evine bıraktı beni Arabadan tatil çantamı çıkarmaya çalışırken "Tamam !" dedi Florida'ya başka sefer gidebilirdik

Çocuklar ana-babalarının kötü örnekleriyle bozulmaya devam ettikçe yeni bir dünya kurulamazzACarrel

DostÇa KalıN:56:58

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com