Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gül

Gül

Eski 01-24-2007   #1
Ergenekon

Gül

Türk Kültürünü en iyi ifade eden nedir deseler hiç tereddütsüz GÜL derdim Bu yüzden Türkiye tanıtımlarında lale kullanılmasını anlayabilmiş değilim
Bursa'da Muradiye'yi ilk gezdiğim gün , Fatih'in ebesi GÜL BAHAR, zevcesi GÜL ŞAH, gelini GÜL RUH hatunların mütavazi türbeleri belki de beni GÜL LÜ isimlerinden dolayı çok etkilemişti Fatih adeta bir GÜL yağmuruna tutulmuş diye düşündüm O GÜL lerden biri de muhakkak Fatih'in meşhur minyatüründeki GÜL olmalı Acaba GÜL ŞAH hatun üstüne GÜL kokladı diye Fatih'i kıskandı mı? Acaba Fatih doğduğunda Türk geleneklerine göre GÜL SUYU ile yıkandı mı?
Dünyanın en güzel GÜL'ü İstanbul da Fatih'in elinde açılıp bize ebedi mekan olmadı mı?
Kısacası " GÜL' ü tarife ne hacet, ne çiçek olduğunu biliriz" (Bursa'da bir anım)

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-29-2007   #2
asyaland

paylasımın için tesekkürler ergenekon

Eski 01-29-2007   #3
puslu

hep üzülürüz gülün dikeni var diye hiç aklımıza gelmez nedense bu dikenlerin arasında ne muhteşem açar gül teşekkürler ergenekon
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com