Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Yazılar & Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
tuzakk, şeytanca

Şeytanca bir tuzakk

Eski 02-07-2009   #1
bonsoir
Icon4

Şeytanca bir tuzakk

Kadın bir teneke altın gömmüşGel zaman git zaman gömdüğü altınların yerini unutmuşHangi bilgeye gittiyse sonuç alamamışBir gün ona demişlerki:"Falan yerde bir alim var bilse bilse ancak o bilir ona danış yardımcı olur sana"Arayıp alimi bulmuş ,derdini anlatmış Alim tadını dinledikten sonra demiş ki:"Şimdi evine git ,gece yarısı kalk ,iki rekatta bir selam vererek tam 200 rekat namaz kıl !!" Kadın çaresiz evine gitmiş alimin dediği gibi o gece yarısı kalkmış ve namaza durmuşDaha 2 rekatta altınları gömdüğü yeri hatırlamış Hemen gidip onları yerinden çıkarmış Belli bir zaman sonra alim kadını görmüş ve sormuş "Ne yaptın buldun mu altınlarını?" Kadın sevinçle "Buldum ! daha 2 rekatta aklıma geldi sakladığım yer !"Alim gülümseyerek demişki :"Ahh o mel'un şeytan yok mu? Hiç insana 200 rekat namaz kıldırır mı?daha başından senin aklına getirmiş ki geri kalan namaz ları kılmayasın diyee!!"

Kişinin geleceğe dönük umutları şimdiki gücünün kaynağıdır

DostÇa KalıN:56:58

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Şeytanca bir tuzakk

Eski 02-07-2009   #2
KRDNZ

Cevap : Şeytanca bir tuzakk

Çok hoş bir hikayeymiş Sevgili Bonsoir paylaşım için teşekkürler İnsan bir iş yapıyorsa onu Allah rızası için yapsın Diğer türlü hiçbir yararı yoktur ne kadar yararlı gibi gözükse de

Garbın âfâkını sarmışsa çelik zırhlı duvar
Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var
Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imânı boğar,
'Medeniyyet!' dediğin tek dişi kalmış canavar?

Ey ŞaiR! Bana Yağmurdan bahsetme, yağdır
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com