|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
1999, depremi’nde, gerçek, hikaye, marmara, yaşanmıştır |
![]() |
1999 Marmara Depremi’nde yaşanmıştır gerçek bir hikaye |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() 1999 Marmara Depremi’nde yaşanmıştır gerçek bir hikayeHer şey güzel olacaktı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni tanımak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Henüz üç aydır seninle aynı evi paylaşıyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mutluydun… Bunu biliyor ve görüyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 17 Ağustos günü seninle alışverişe çıkmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saate bakmıştım bir an ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() On sekiz saat bizi fark etmelerini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aradan dört gün geçmişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sekizinci gündü… Bir kibrit kutusu gibi yıkılan evler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fakat sadece bacağın gidecek derken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi mezarının başında seninleyim ![]() Ey benim ötelerdeki eşim ve eş ruhum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İmtihanın bu en zor anında sabır diliyorum Rabb'imden ![]() ![]() ![]() ![]() Vekillerin En Güzeli'ne emanet ol ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|