|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
buraya, çapkınlar, çapkınların, gelinherkes, gelsinde, konu, seveceği |
![]() |
Çapkınlar buraya gelin(herkes gelsinde çapkınların seveceği bir konu bu) |
![]() |
![]() |
#1 |
Aragorn561
|
![]() Çapkınlar buraya gelin(herkes gelsinde çapkınların seveceği bir konu bu)Arkadaşlar bunu belki biliyosunuzdur ama eğlenceli olduğu için ben koyuyum dedim(yanlış yerde düzeltilebilir önemi yok) herkese kolay gelsin: Buraya tıklayarak yapay zekaya sahip olan bir bayanı tavlamaya çalışıyorsunuz ve eğlenceli(kız kolay lokma değil uğraştırır ona göre) kızı adı merve Not:Ben tavladım sıra sizde ve tavlayanlar yazsın buraya kazananlar bölümü gibi bişey yaparım bide cevap yazın merak ediyorum :D Kazananlar: 0 ![]() ![]() 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]()
![]() |
Cevap : Çapkınlar buraya gelin(herkes gelsinde çapkınların seveceği bir konu bu) |
![]() |
![]() |
#2 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Çapkınlar buraya gelin(herkes gelsinde çapkınların seveceği bir konu bu)size de bir elma ikram edeceğiz galiba ![]()
![]() |
Cevap : Çapkınlar buraya gelin(herkes gelsinde çapkınların seveceği bir konu bu) |
![]() |
![]() |
#3 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Çapkınlar buraya gelin(herkes gelsinde çapkınların seveceği bir konu bu) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Fiyakal
|
![]() Cevap : Çapkınlar buraya gelin(herkes gelsinde çapkınların seveceği bir konu bu):) güzeel :):):):):):):):):):):) |
![]() |
![]() |
|