![]() |
Sessiz Çığlık |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Sessiz Çığlıkbu ne vahşet, bu ne zulüm bu ne dehşet manzara bir ülke kan ağlıyor yıkım yıkım evladı inim inim inliyor bir ülke yok oluyor ben hayırsız, vurdumduymaz sessiz çığlığımla sadece ağlıyorum bir ülke alev alev cayır cayır yanıyor yüreğim kan ağlıyor avuçlarımda ![]() ![]() ![]() taşıyorum gayız ile bilenmiş halde sımsıkı şiddetle sıkıyorum ben hayırsız, vurdumduymaz elim kolum bağlı bir şey yapamıyorum sessiz çığlığımla sadece ağlıyorum bir ülke feryad figan ölüme uzanıyor bir ülke çoluk çocuk yaşlı kadın yok oluyor bitiyor ben hayırsız, vurdumduymaz utanç duvarı ardından sadece bakıyorum sessiz çığlığımla sadece ağlıyorum ben hayırsız, vurdumduymaz uzaklardan seyrediyor sessiz çığlığımla sadece ağlıyorum ağlıyor yüreğim sımsıkı dişlerim bastırıyorum 'yalan, iftira, zulüm, kan, gözyaşı’ yükseliyor semaya âhât dişlerimin arasında eziyorum beynime vuruyor şiddeti saçlarımın her telinde hissediyorum bir rükn-i şedit ya rab ![]() ![]() ![]() ![]() arıyorum çaresizlikten sadece ağlıyorum dua dua dökülüyor gözyaşlarım ey filistin’li muhammed sana bana ağlıyorum çıkma karşıma yahuda görünme gözüme tırnaklarım avuçlarıma saplanmış gayızla sıkıyorum tükendiği noktada irademin belki de ilk defa dayanamıyorum kin dolu yüreğim sessiz çığlığımla dünyaya haykırıyorum duyuramıyorum bir güç ya rab, bir kuvvet ah bir kudret çaresizliğime utanıyorum dişlerimi geçirmiş ah … utanıyorum utanıyorum ey filistin’li muhammed senden kendimden utanıyorum ben hayırsız, vurdumduymaz sessiz çığlığımla seni izliyor sadece ağlıyorum Cüneyt Eren
![]() |
|