Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anne, cani, katletti, kızını

Cani Anne Kızını Böyle Katletti...

Eski 02-05-2009   #1
su perisi

Cani Anne Kızını Böyle Katletti...

Evli erkekle ilişkisi olduğu şüphesiyle kızını gözünü kırpmadan öldüren anne, "Önce fare zehiri ve kalp ilacı içirdim ölmeyince boğdum Kızım ölüme hazırdı" dedi

Adana'da evlerinde intihar süsü verilmiş halde bulunan Melek D'yi (18) öldürdüğünü itiraf eden anne İrep D (42) ''Kızının ölüme hazır olduğunu'' ileri sürdü İrep D yetkililere şok açıklamalar yaptı Tuhafiye dükkanında çalışan kızının evli bir erkekle birlikte olduğunu, telefon ve internet mesajlaşmalarına şahit olduğunu ileri süren vicdansız anne, öldürme planı yaptığını söyledi

‘CENAZE TÖRENİ İÇİN BEN YAPTIM’

İrep D’nin ''Bunu aileden başkaları duymadan kendisinin temizlemesi gerektiğini belirttim Bu namus lekesiyle yaşanmazdı Kızım ölmesi gerektiğini biliyor ve ölüme hazırdı Bana, 'nehre atlayıp intihar edeyim' dedi Cesedini bulamam, cenaze töreni yapamam diye evde öldürmeye karar verdim'' dediği öğrenildi

Kızının doğum gününü kutladıktan sonra ona önce fare zehirinden sonra babasının kalp ilaçlarından içirdiğini söyleyen İrep D'nin ifadesinde ''Birkaç saat bekledik, ölmeyince boğdum Emin olmak için elimle ağzını iyice kapattım Evli erkeklerle beraber olduğunu babası duysa kalp krizinden ölürdü Üstelik tüm mahalleye rezil olacağımız gibi o adamın da yuvası dağılırdı'' diye konuştuğu belirtildi İrep D tüyler ürperten açıklamalardan sonra adliyeye sevk edildi

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Cani Anne Kızını Böyle Katletti...

Eski 02-05-2009   #2
JOKER

Cevap : Cani Anne Kızını Böyle Katletti...

allah akıl fikir versin şimdi herşey düzeldi demi bu ne cahillik yaa :D

Why so serious?

JOKER
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com