|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
arkadaşınızdan, ayrılmak, ideal, kız, yöntemler |
![]() |
Kız arkadaşınızdan ayrılmak için ideal yöntemler |
![]() |
![]() |
#1 |
tatia27
|
Kız arkadaşınızdan ayrılmak için ideal yöntemler*** Hesabı ödede kalkalım Selin ![]() ![]() ![]() *** Bak Ece'ye ne güzel giyinmiş ![]() ![]() ![]() ![]() *** Hayır araba benim değil ![]() ![]() ![]() ![]() *** Bugün doğum günün mü? Kesinlikle gelemem Kurtlar Vadisi var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *** Evet anneciğim şu anda Selin'le kafeye oturduk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *** Ben evlendikten sonra ilişkimiz uzun sürsün istiyorum Selin ![]() ![]() ![]() Selin dur nereye gidiyorsun? Tamam haftada iki gün olsun ![]() ![]() ![]() Bütün bu maddeleri teker teker ve sırasıyla uygularsanız görev başarıyla tamamlanmış olur
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
asyaland
|
![]() *** Bugün doğum günün mü? Kesinlikle gelemem Kurtlar Vadisi var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ya bu kurtlar vadisi olayı yasanmıstı üfff ama doğum günü ve ayrılma bahanesi değildi :))))))))
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
puslu
|
![]() *** Evet anneciğim şu anda Selin'le kafeye oturduk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu aslında tam türk erkeği:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
rebellious23
|
![]() mükemmel yaa :)) Evet anneciğim şu anda Selin'le kafeye oturduk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tuttum bunu :)) emeğine sağlık ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|