|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
düşünen, düşünürken, gülerek, gülmek, isteyenler |
![]() |
Gülerek Düşünen ,Düşünürken Gülmek İsteyenler |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Gülerek Düşünen ,Düşünürken Gülmek İsteyenlerHANGİSİ DAHA GÜZEL? Harun Reşid, Bir Gün Ebu Yusuf'a Iki Yemek Ismi Söyledi ![]() "bunlarin Hangisi Daha Güzeldir?" diye Sordu ![]() Ebu Yusuf "ey Müminlerin Halifesi! Sözünü Ettiğiniz Yemeklerin Hangisinin En Güzel Olduğunu Ben Tatmadan Bilemem Ki ![]() Bu Sözün üzerine Halife, Sözü Edilen Yemeklerden Birer Tabak Getirtti ![]() ![]() "ey Müminlerin Halifesi! Ben Birbirleriyle Böylesine Yarişan Hasim Görmedim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Gülerek Düşünen ,Düşünürken Gülmek İsteyenler |
![]() |
![]() |
#2 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Gülerek Düşünen ,Düşünürken Gülmek İsteyenlerHATALARIMI HATIRLAYINCA Hz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Ya İbrahim! Sen hiç dostun azap verdiğini gördün mü? Sen Allah'ın dostusun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Ya Cebrail, hatalarımı hatırlayınca, dostluğumu unutuveriyorum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Gülerek Düşünen ,Düşünürken Gülmek İsteyenlerŞİMDİ CANIMI AL Hz ![]() ![]() ![]() "Hiç dostun dostunu öldürdüğünü gördün mü?" diye sorması üzerine Allah'ü Teala da İbrahim (a ![]() ![]() "Hiç dostun dostuna kavuşmayı kötü gördüğünü mü duydun mu?" diye vahyetti ![]() ![]() ![]() ![]() "Şimdi canımı al ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Gülerek Düşünen ,Düşünürken Gülmek İsteyenlerAÇLARIN HALİNİ NASIL ANLAYABİLİRİM? Hz ![]() ![]() ![]() Mısır'da kıtlık olduğu yıllarda Hz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Bütün zahire ambarları senin elinin altında olmasına rağmen neden üç günde bir yemek yiyorsun?" diye sordular ![]() ![]() ![]() ![]() "Benim karnım tok olsa, etraftan zahire almaya gelen açların halini nasıl anlayabilirim?" |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Gülerek Düşünen ,Düşünürken Gülmek İsteyenlerACI SÖZ YEDİRMEYİN DE Lokman Hekim'e: "Hastamıza ne yedirmemizi tavsiye edersiniz?" diye sorduklarında, ondan şu cevabı almışlar: "Aman, acı söz yedirmeyin de, ne yese olur ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Gülerek Düşünen ,Düşünürken Gülmek İsteyenlerACABA SANDIKTA NE VAR? Lokman Hekim, ailesine bir sandık bırakarak şöyle demiş: "Ben öldükten sonra bu sandığı açmadan satışa sunun, oradan alacağınız paralar sizindir ![]() Lokman Hekim vefat edince ailesi onun bu isteği üzerine sandığı satmış ![]() "Ayağını sıcak tut, başını serin; Kendine bir iş bul, düşünme derin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Gülerek Düşünen ,Düşünürken Gülmek İsteyenlerHepsi güzeldi Emeğine sağlık esmer yar ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Gülerek Düşünen ,Düşünürken Gülmek İsteyenlerbeğenmenize sevindm sevgili equinox :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
KallaviOrhan
|
![]() Cevap : Gülerek Düşünen ,Düşünürken Gülmek İsteyenlercidden çok güzeldi ya teşekkürler esmeryar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Gülerek Düşünen ,Düşünürken Gülmek İsteyenlerbn tşk ederm ilqinz içn ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|