![]() |
Hanımlarrrrr |
![]() |
![]() |
#1 |
bonsoir
|
![]() HanımlarrrrrNasıl bir kocanız var bu testle öğrenin:) Kadın akşam işten çıkar,çocuğu yuvadan alır ,markata geçip ıspanak alır akşam yemeği için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buraya kadar herşey normal ![]() ![]() 1---Ben geç geleceğim toplantım var ![]() ![]() ![]() 2---Ben geç geleceğim!!Tüh!!Şimdi ıspanak ta yoğurtsuz olmaz kii!!Eeeee yoğurt getireyim kapıdan bırakıyım,hemen dönerim ![]() ![]() ![]() 3----Aradığınız numaraya şu an ulaşılamıyor ![]() ![]() 4---Mendebur kadın !1 Ispanağı aldın da yoğurdu mu unuttun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5---Iğğğğğ !!!!!yine mi ıspanak yaaaotlaya otlaya sığır olduk iyice !!! (kalas tipi koca :)) ) 6----Tamam !!!alırım ( Monotonlaşmış koca:))) 7-- Tamam alırım !!başka bişey lazım mı ? ( Normal koca ) 8---Tamam hayatım alırım ![]() ![]() 9---Amaannn ıspanakla mı uğraştınn?Yapmasaydın ya ya dışardan söyleyelim ,yada dışarda yiyelimm (kadınlar tarafından züpperr bir koca gibi algılanan müsrif bir koca ,bu hesapsız kitapsızlığıyla yakında işsiz kalacak koca ) ![]() ![]() Şimdi söyleyin bakalım : sizin kocanız hangisi ![]() DostÇa KalıN:43:43 |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Hanımlarrrrr |
![]() |
![]() |
#2 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Hanımlarrrrr7-- Tamam alırım !!başka bişey lazım mı ? ( Normal koca ) |
![]() |
![]() |
|