Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hanımlarrrrr

Hanımlarrrrr

Eski 01-30-2009   #1
bonsoir
Iconsiritik

Hanımlarrrrr

Nasıl bir kocanız var bu testle öğrenin:)

Kadın akşam işten çıkar,çocuğu yuvadan alır ,markata geçip ıspanak alır akşam yemeği içinKoştur koştur eve gelirÇocuğunu soyar temizler ,kendisi elini yüzünü yıkarMutfağa koşar ıspanakları temizler ocağa koyar,çocuğunun dersleriyle ilgilenirBir yandan da sofrayı hazırlarKüçük yaramazın gün içinde yaşadıklarını dinler,sorulara cevap verirO anda aklına gelir yoğurt almayı unutmuşturEşini arar gelirken yoğurt almasını söylemek için:::

Buraya kadar herşey normalİşte koca dan kocaya değişen cevaplar::))))

1---Ben geç geleceğim toplantım varYoğurtsuz yiyin siz(Laçkalaşmış koca)

2---Ben geç geleceğim!!Tüh!!Şimdi ıspanak ta yoğurtsuz olmaz kii!!Eeeee yoğurt getireyim kapıdan bırakıyım,hemen dönerimToplantıyı kaçırırsam olmazMazallah !! işten atılma sebebim olurSonra yoğurt dökecek ıspanak bile bulamayızz(Aldatan koca yada eve gelmemek için bahane arayan koca ama bir yan dan da vicdanı sızlayan koca))

3----Aradığınız numaraya şu an ulaşılamıyor(İşte bu aldatan koca olabilir:) )

4---Mendebur kadın !1 Ispanağı aldın da yoğurdu mu unuttun(Tam kazma bi koca:))))

5---Iğğğğğ !!!!!yine mi ıspanak yaaaotlaya otlaya sığır olduk iyice !!! (kalas tipi koca :)) )

6----Tamam !!!alırım ( Monotonlaşmış koca:)))

7-- Tamam alırım !!başka bişey lazım mı ? ( Normal koca )

8---Tamam hayatım alırım Başka bir isteğin var mı canım ? (Olması gereken koca )

9---Amaannn ıspanakla mı uğraştınn?Yapmasaydın ya ya dışardan söyleyelim ,yada dışarda yiyelimm (kadınlar tarafından züpperr bir koca gibi algılanan müsrif bir koca ,bu hesapsız kitapsızlığıyla yakında işsiz kalacak koca )

Şimdi söyleyin bakalım : sizin kocanız hangisi

DostÇa KalıN:43:43

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Hanımlarrrrr

Eski 01-31-2009   #2
Şengül Şirin

7-- Tamam alırım !!başka bişey lazım mı ? ( Normal koca )
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-31-2009   #3
fbligirl

ayh koca olmasın en iisimi:D:D
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com