![]() |
Asla pes etme... |
![]() |
![]() |
#1 |
kutlubyr
|
Asla pes etme...Asla Pes Etme linkteki gösteriyi mutlaka izleyin ve en kolay ve basit durumlarda dahi nasıl da kolayca pes ettiğimizi bir düşünün … ![]() ![]() Kolları, elleri ve ayakları olmayan adam bir takım komiklikler yapıp, yere düştükten sonra Şunları söylüyor: Her insan hayatta zaman zaman bu derece umutsuz olduğu zannedilen durumlara düşebilir; Hatta tekrar ayağa kalkabilmek için her türlü imkan ve enstrümandan yoksun da kalabilir… Şimdi sizlere soruyorum diyor: "Ben 100 kere tekrar ayağa kalkmayı denesem ve 100'ünde de başarısızlığa uğrasam, tekrar ayağa kalkabilme konusunda tüm umutlarımı yitirmeye hakkım veya şansım var mı?" "Yani artık sizce 101 ![]() düşünmemeli miyim? Maalesef benim öyle bir şansım yok; yaşamımı devam ettirebilmek için ne yapıp edip tekrar ayağa dikilmek zorundayım ! Ne yapıp edip kendime ayağa kalkmak için bir destek noktası hayal etmek bunu YARATMAK zorundayım… İşte şimdi yapacağım gibi…" diyor Aşağıdaki linke tıklayın ve bu muhteşem gösteriyi sonuna kadar izleyin ![]() http://www ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Asla pes etme... |
![]() |
![]() |
#3 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Asla pes etme...bu adam haberlerede çıkmıştı çok süper bişey (çok sağol)
|