![]() |
Gerçeği Aramak Değil, Kin Gütmek! |
![]() |
![]() |
#1 |
cansel
|
![]() Gerçeği Aramak Değil, Kin Gütmek!Birçok meslektaşımın yaptığı gibi kendi yazılarımı dosyalamam ama diğer yazarlara ait beğendiğim köşe yazılarını keser saklarım ![]() ![]() ![]() ![]() Diyor ki: “Kendimi, şu anda eksi 15 derecede dağda terörist kovalayan subay veya astsubayların yerine koyuyorum ![]() Komutan içerde! Üniversite öğrencisiyim ![]() Rektör içerde! Rektörün yerine koyuyorum ![]() ![]() ![]() YÖK Başkanı içerde! Dava açmaya kalksam ![]() ![]() ![]() Avukat gözaltında! Savcı olduğumu düşünüyorum ![]() ![]() ![]() Başsavcının evi basılıyor! Gazeteciyim ![]() ![]() ![]() İlhan Ağabey zor çıktı! Esnafım ![]() ![]() ![]() Oda Başkanı’nı aldılar! Seçmenim ![]() ![]() ![]() Parti Başkanı kodeste! Atatürkçü dernek üyesiyim mesela ![]() ![]() ![]() Dernek Başkanı komada! Tarikatçı olduğumu düşünüyorum ![]() ![]() ![]() Komple dışarda!” Nasıl olağanüstü değil mi? Daha henüz muvazzaf subaylar, sendika başkanları alınmadan önce yazmış olmalı, yoksa onları da eklerdi ![]() HUKUK SİZE DE GEREKEBİLİR! 24 Ocak Cumartesi günü Ertuğrul Özkök’ün “Kapı işaretleyen çapulcular” başlıklı yazısı da kesilip saklanacak bir yazıydı ![]() ![]() Tüm yazısı ve “Onlar kapıyı işaretliyor, polis gelip alıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bazı gazete ve yazarların, özellikle de aralarındaki “bugüne kadar hukuka, demokrasiye, insan haklarına saygılı olduğunu iddia edenlerin” bu olayda takındıkları tutum akıl alır gibi değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bugün hukuksuzluğu, adaletsizliği destekleyenlerin bir gün adalete ihtiyaç duyduklarında bunu kendileri için istemeye haklarının olmayacağını ve zaten isteseler de bulamayacaklarını iyi bilmeleri gerekiyor! ***** Bu cinayette “katil” kim? Evli ve bir çocuklu kuaför kadın kendisini silahla kaçırıp tecavüz eden ve “15 gün sonra hapisten çıkarılan” şoförü 7 kurşun sıkarak öldürmüş ![]() ![]() Ama kadın katil olmadan önce kocası tecavüzcüyü öldürmek isterken yakalanıp 8 ay hapis yatmış ![]() Elbette cinayete arka çıkacak değiliz, hukuka saygılı, aklı başında hiç kimse bunu onaylamaz ![]() ![]() Türkiye “hukuk devleti” olmaktan çıktığı, suçlulara ceza verilmeyip suçsuz insanlar ve mağdurların kendisi cezalandırıldığı, çocuk ve kadın tecavüzcüleri, katiller sokaklara salıverildiği, vatandaş adalete yargıya güvenini tümüyle yitirdiği için oluyor bunlar ![]() Daha beterlerini de görebiliriz ![]() Hakimleri sık sık “görevlerini dürüstçe yerine getirmeye” çağırıyoruz ama umursamıyorlar ve insanların, ailelerin hayatını söndüren suçluları cezasız bırakıyorlar ![]() Kendilerine sorsunlar şimdi: Katil kim? Böylesi bir adaletsizlikte bu kadına ceza verilebilir mi?
|