![]() |
CHP’nin İstanbul’u Alması Çok Zor! |
![]() |
![]() |
#1 |
cansel
|
![]() CHP’nin İstanbul’u Alması Çok Zor!Lafı uzanmaya gerek yok ![]() ![]() Soru şu ![]() ![]() Kılıçdaroğlu İstanbul’u alır mı? Çok zor ![]() ![]() Bana göre alamaz! (Bir şartla alır, yazının sonunda söyleyeceğim ![]() Peki Kılıçdaroğlu kötü bir seçim mi? Hayır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Baykal istiyor da ![]() ![]() Zor dediğim bu ![]() ![]() * Nedenini anlatayım ![]() ![]() Son 15 yılın seçim sonuçlarına bakarsanız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha açık söyleyeyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2004 seçimi hariç ![]() ![]() O seçimde CHP, Sefa Sirmen’i aday göstererek havlu atmıştı ![]() ![]() ![]() Ama yine de 28,9 oranında oy aldı ![]() ![]() ![]() ![]() Peki hal böyleyse ![]() ![]() İşte ben o artıştan kuşkuluyum ![]() ![]() Çünkü İstanbul’un iklimi değişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İstanbul başka bir kent haline getirildi ![]() ![]() Siz bakmayın kentin merkezine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Yolsuzluk ![]() ![]() Usulsüzlük kimsenin umurunda değil ![]() ![]() ![]() ![]() 15 yılda halk şu soruya alıştırıldı ![]() ![]() Belediyeden avantam ne? Doğrudan cebime giren ![]() ![]() ![]() ![]() Karşılığında? AKP’li olacaksın, onların çizdiği formatta yaşayacaksın ![]() ![]() Kabul etmezsen? Devre dışısın ![]() ![]() Ticaret yapıyorsan iflas ettin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu nedenle Kılıçdaroğlu’nun İstanbul’u alması zor diyorum ![]() ![]() Son beş yılda kent çok değişti ![]() ![]() (İzlediğim kadarıyla bu değişimi en iyi kavrayan kişi CHP İl Başkanı Tekin’dir ![]() * Karamsar bir tablo çizdim ama gerçek bu ![]() ![]() Kılıçdaroğlu on yolsuzluk dosyası açıklasın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O, aldığı ‘avanta’ya bakıyor! * CHP’nin bir tek şansı var; Saadet Partisi ![]() ![]() Niye mi? CHP ne söylerse söylesin; iftira diyor geçiyorlar ![]() ![]() Ama kendilerinden biri söylerse, o kişi değişti derse, acayip etkili oluyor ![]() ![]() ![]() ![]() * Sonuç; Kılıçdaroğlu’nun adaylığı çok iyi oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ‘Seve seve CHP’ diyecek ![]() ![]() CHP için bu çok önemli ![]() ![]()
![]() |
Cevap : CHP’nin İstanbul’u Alması Çok Zor! |
![]() |
![]() |
#2 |
haticee
|
![]() Cevap : CHP’nin İstanbul’u Alması Çok Zor!bence kimin alacağı belli =) ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : CHP’nin İstanbul’u Alması Çok Zor!Bence alır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
cansel
|
![]() Cevap : CHP’nin İstanbul’u Alması Çok Zor!inş yorumlarınız için teşekkürler |
![]() |
![]() |
|