![]() |
Deivid de evet dedi |
![]() |
![]() |
#1 |
merve16
|
![]() Deivid de evet dediFenerbahçe'de Alex de Souza ve Roberto Carlos'tan Sonra Deivid de Souza da "Evet" Dedi ![]() Sarı lacivertli kulübün transfer komitesi, uzun pazarlıklar sonrası Deivid ile de sözleşmesini 2+1 yıllık uzatma konusunda imza aşamasına geldi ![]() Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Brezilyalı yıldızın menajeri ile görüşmelerini sürdüren yönetim, önümüzdeki günlerde Deivid ile resmi imzayı atmaya hazırlanıyor ![]() Hatta Faruk Ilgaz Sosyal Tesisleri Balo Salonu’nda bugün saat 15 ![]() ![]() Yıllık ücretine 800 bin Euro zam Geçtiğimiz sezon özellikle Şampiyonlar Ligi’nde sergilediği performansla dikkat çeken Deivid, başta CSKA Moskova Kulübü olmak üzere birçok kulübün gündemine adını yazdırmıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lugano düşünmek için süre istedi Brezilyalı yıldızlarıyla tüm pürüzleri gideren Fenerbahçe, şimdi Uruguaylı savunma oyuncusu Diego Lugano ile anlaşmak için kolları sıvadı ![]() ![]() ![]() ![]() Kalmaya karar verirsem para konusunda anlaşırım Türkiye’ye gelirken İtalya’da oynamak istediğini açıklayan Lugano’nun "Benim parayla işim yok ![]() ![]() Türkiye'de çok mutlu olduğunu belirten Lugano karar vermekte zorlandığını bunun için bir aylık süre istediğini söyledi ![]() ![]() Öte yandan sarı lacivertli yönetim Tümer Metin’in menajeri Tarık Üstün’ü de görüşmek üzere bugün kulübe çağırdı ![]()
|