![]() |
Bugün Yılın En Mutsuz Günü |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Bugün Yılın En Mutsuz Günü:wallbash: Bugün yılın en mutsuz günü Yine pazartesi! Ve Ocak ayının bitmesine daha 12 gün var!Psikologların yaptığı araştırmaya göre Ocak 19, yılın 'en umutsuz günü' ![]() ![]() Özellikle bugünün 'en umutsuz' seçilmesindeki en büyük neden ise hiç kuşkusuz pazartesiye denk gelmesi ![]() ![]() Maaşın azalması, soğuk havalardan dolayı eve kapanma isteği, sosyalleşememe gibi sorunlar, bu günün belli başlı 'umutsuz' faktörleri arasında gösteriliyor ![]() Psikologlar, umutsuzluktan kaçınmak için yapılması gerekenleri ise şöyle sıralıyor: -Dengeli bir beslenme, gün içinde yeterince su tüketin ![]() -Ruh sağlığını korumak için biraz egzersize hayır dememek gerek! -Kendinizi mutlu etmek için sebep arayın ![]() -Kendinize güzel bir öğle yemeği ziyafeti sunun ancak bunu mutlaka arkadaşlarınızla yapın ![]() Henüz 19 Ocak'ın başındayız ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Bugün Yılın En Mutsuz Günü |
![]() |
![]() |
#2 |
karabocek
|
![]() Cevap : Bugün Yılın En Mutsuz Günüdoğrudur ay ortası olmasının ve havaların soğumasının en önemlisi de pazartesi olmasının gerçekten çok etkisi var :))) yalnız ben son cümleyi anlayamadım teşekkürler paylaşım için ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Bugün Yılın En Mutsuz Günü |
![]() |
![]() |
#3 |
haticee
|
![]() Cevap : Bugün Yılın En Mutsuz Günübenm asıl bu gün en mutsuz günüm ![]() ![]()
![]() |
|