![]() |
İyi Ve Kötünün Yüzü |
![]() |
![]() |
#1 |
Equinox
![]() |
![]() İyi Ve Kötünün YüzüLeonardo da Vinci, 'Son Akşam Yemeği' isimli resmini yapmayı düşündüğünde büyük bir güçlükle karşılaştı ![]() ![]() ![]() İyi'yi İsa'nın bedeninde,Kötü 'yü de İsa'nın arkadaşı olan ve son akşam yemeğinde ona ihanet etmeye karar veren Yahuda'nın bedeninde tasvir etmek zorundaydı ![]() ![]() ![]() Bir gün bir koronun verdiği konser sırasında korodakilerden birinin İsa tasvirine çok uyduğunu fark etti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Günlerce aradıktan sonra Leonardo vaktinden önce yaşlanmış genç bir adam buldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Leonardo işini bitirdiğinde, o zamana kadar sarhoşluğun etkisinden kurtulmuş olan berduş gözlerini açtı ve bu harika duvar resmini gördü ![]() 'Ben bu resmi daha önce gördüm' ![]() ![]() ![]() 'Ne zaman diye sordu Leonardo da Vinci,o da şaşırmıştı ![]() - Üç yıl önce ![]() ![]() vardı, bir ressam beni İsa'nın yüzü için modellik yapmak üzere davet etmişti ![]() İyi ve Kötü'nün yüzü aynıdır ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : İyi Ve Kötünün Yüzü |
![]() |
![]() |
#2 |
inci_tanesi
|
![]() Cevap : İyi Ve Kötünün Yüzüanlamlıydı tşkrlr equinox ;)
|