![]() |
Avanak Ajan |
![]() |
![]() |
#1 |
cansel
|
![]() Avanak AjanYenilginin verdiği acı bazen o yenilginin biçiminden doğan utanma duygusu yanında solda sıfır kalır ![]() Düşünün ![]() ![]() ![]() Evinde, dönemin Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özkök’e ait telefon dinleme kayıtları da dahil çuval dolusu belge ve kanıt bulunduğuna dair haberler tabii hemen medyaya servis edildi ![]() Sıradan insanlar kendilerini yok edecek suç delilleri ile altı ay boyunca beraber yaşama gafletine düşebilirler ama bir istihbaratçının böyle bir lüksü olamaz ![]() ![]() Adama “avanak ajan” derler ![]() Bir çok kimse muhtemelen ona şimdi bu gözle bakıyordur ![]() ![]() Yedi aydan beri ikinci iddianamenin yazılmasını bekleyenler var, ona sıra ne zaman gelir; Allah bilir! Gerçeği halkın büyük kesimi öğrenemeyecektir ![]() Hayatının kararı ![]() ![]() ![]() Emekli general tutuklandıktan sonra avukatı gazetecilere, yaşadığımız dönemin en temel eksiğini imdat çağrısı biçiminde şöyle ifade ediyordu: “Yasaların uygulanmasını istiyorum, başka bir şey istemiyorum!” Hukuk boşluğunda hüküm süren devlet terörü, artık hileyle bile örtülemez hale gelmiş görünüyor ![]() “Susurluk dönemini hatırlayın; topyekün hepimiz çeteye karşıyız ![]() ![]() ![]() Tabii ki sorun var ![]() ![]() Hem de öylesine büyük bir sorun ki Abdüllatif Şener’e “Hükümetten ayrılmak, hayatımda yaptığım en doğru şeydir” dedirtiyor! “Ben de dinleniyorum ![]() ![]() ![]() Ama dikkat! ![]() ![]() ![]() ![]() Canlı bomba gibi Devlet yetkisi kullananlara karşı güven duygusunun kaybedilmiş olması bu iktidarın yarattığı zarardır ![]() Soruşturmanın gizliliği ilkesinin paspas gibi çiğnenmesine gösterilen tepkisizlik Ergenekon’un siyasi bir dava olduğu şüphelerini sürekli arttırıyor ![]() İktidarın propaganda tetikçisi görevi verdiği medya organlarını kullanma biçimi, AKP’nin seçim kazanmak ve devleti tümden ele geçirmek dışında pek az şeyi önemsediğini gösteriyor ![]() Son zamanlarda aranan şüpheli evlerinde Başbakan’a yönelik suikast planları bulunması moda oldu ![]() Nasıl iştir; böyle bir plan, unutulmaması gereken bir işi hatırlatan “post it” gibi orta yerde bırakılır mı? Yargının görevi bu davayı devleti çetelerden temizleme amacına yoğunlaşarak ve saptırma çabalarına karşı koyarak yürütmektir ![]() ![]() ![]() Sahte hahamı ellerindeki özel TV’lerden birine çıkarabilirlerdi ![]() ![]() İktidar artık yalnız muhaliflerini korkutmuyor, kendini de yok edecek eylemleri göze alabildiğini göstererek herkesi korkutuyor!
|