![]() |
Gökten Gelen Yardım.. |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Gökten Gelen Yardım..Hz ![]() ![]() Hz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Elinde ne varsa getir önüme koy, seni öldüreceğim! dedi ![]() - İşte malım, al senin olsun; beni bırak dedi ![]() - Ben malı değil, seni öldürmek istiyorum, dedi ![]() - Biraz müsaade et de dört rekat namaz kılayım, dedi ![]() - İstediğin kadar kıl, dedi ![]() Ebu Ma'lek, abdest aldı, sonra namaz kıldı; namazdan sonra ellerini açtı ve: - Ey Yüce dost, ey Yüce Arşın sahibi her istediğini yapan Allahım! Kimsenin aksine bir şey yapamadığı izzet ve kudretinin hürmetine, kimsenin zulüm ve haksızlık görmediği saltanatının hürmetine, Arşını dolduran nurunun hürmetine şu hırsızın kötülüğünden beni korumanı istiyorum ![]() ![]() Diye dua etti, bu duasını üç defa tekrarladı ![]() ![]() ![]() ![]() - Kalk, dedi ![]() - Anam babam sana feda olsun, sen kimsin, bu gün Allah seninle bana yardım etti? diye sordu ![]() - Ben dördüncü kat gökte bulunan bir meleğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hz ![]() ![]() "Kim bir abdest alır, dört rekat namaz kılar ve bu dua ile Allah'tan bir şey isterse, sıkıntı içinde olsun olmasın, duası kabul edilir ![]() |
![]() |
![]() |
|