![]() |
Ertelenen Anlar |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Ertelenen AnlarErtelenen Anlar Neleri nelere değişiyoruz? Değer mi acaba diye durup düşünmeden ![]() Sevdiğimiz için gecenin ikisinde yol kat edilmiyorsa ![]() geliyorsa ![]() ![]() ![]() ![]() Hangi zamanı kimlerden çalıyoruz ![]() Şu saati kurma işini bir türlü ayarlayamıyorum ![]() ![]() onun verdiği rahatlıkla süre daha da uzuyor ![]() kapılıyorum ![]() Çareyi buldum! Uyumak uğruna kahvaltısızlık ![]() poğaça ama on beş dakika fazla uyku ![]() Hayal etmiyor değilim şöyle beyaz örtülerde domatesli ![]() ![]() kahvaltıyı ama ![]() ![]() ![]() İşe gelince telaş eder dururum ![]() esaslı bir günaydın diyemem ![]() Ne kaybettirir bana beynimi onlara verip ![]() günaydın demem? Ya da nasılsın derken seni gerçekten umursuyorum ve nasıl olduğunu merak ediyorum hissini ona belli etmem? İşler mi durur? Kaç dakika kaybettirir bunları yapmak bana? Annem aradığında 'işteyim şu an ![]() ![]() ara' dediğimde ![]() ![]() ![]() Akşam aradığında ise gündüz endoskopiye gittiğini ![]() söylemek için aradığını işitmek ![]() ![]() ![]() İşten eve gelip bir telaş yemeği yetiştirmeye çalışırken bütün gün beni özleyen çocuğumun bacağımdan çekiştirip bana sarılmak istemesi ![]() ![]() ![]() ![]() yavrucum ![]() ![]() ![]() Ancak her iş bittiğinde - tabii o da ancak sen uyuduğunda ![]() kaçıncı rüyanı görürken- seni öpebilirim" demem ![]() ![]() ![]() Uzun zamandır görmediğim arkadaşlarım yemeğe davet ettiklerinde bunun kahrolası bir toplantıya denk gelmesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok sevdiğim akrabamın doğum gününe sırf eşim keyif almıyor ![]() telefon etmem ![]() ![]() ![]() ![]() Pazar yürüyüşüne çıkmak için hazırlanırken yağmurun başlaması ![]() dün gitmiştim kuaföre ![]() ![]() Yağmur mu? Vurmasın yüzüme damlaları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Böyle kaç tane anı ![]() verir hayat bize? Annemizin endoskopisi kötü çıkarsa ![]() ![]() ![]() Evladımız hızla büyürken ıskaladıklarımız ve bir daha geri gelmeyen büyüme evreleri ![]() ![]() ![]() ![]() Dostlarla yapılan enfes sohbetler ![]() ![]() ![]() Aile ile yapılan her daim tat veren kahvaltılar ![]() ![]() ![]() Neleri nelere değişiyoruz? Değer mi acaba diye durup düşünmeden ![]() Sevdiğimiz için gecenin ikisinde yol kat edilmiyorsa ![]() geliyorsa ![]() ![]() ![]() ![]() Hangi zamanı kimlerden çalıyoruz ![]() Ne kadar ilgilenmesek de ![]() ![]() olacaklarından emin olduklarımızdan mı? Ya o keklikler bir gün keklik olmaktan bıkarsa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ya onlar ![]() ![]() ![]() yokuz' derlerse? Ya ![]() Ya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ya yağmurun bir daha yağdığını göremezsek?!!
![]() |
![]() |
Cevap : Ertelenen Anlar |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : Ertelenen AnlarMuhteşem bir yazı!! Gerçekten bazılarını ben de yapıyorum ve sonu ne olacak bilmiyorum:( |
![]() |
![]() |
|